• DJI OSMO POCKET 3 (foto #1)
  • DJI OSMO POCKET 3 (foto #2)
  • DJI OSMO POCKET 3 (foto #3)
  • DJI OSMO POCKET 3 (foto #4)
  • DJI OSMO POCKET 3 (foto #5)

1 / 5

DJI OSMO POCKET 3

450 €

Helista

Kirjuta

evgenistarasov

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Võimas 1-tolline sensor
Osmo Pocket 3 võimas 1-tolline CMOS-sensor jäädvustab detailid selgelt. Selle suurepärane optiline jõudlus võimaldab oluliselt paremat pildikvaliteeti, tagades usaldusväärse jõudluse hämaras.

4K 120 kaadrit/s
Filmi 4K 120 kaadrit sekundis, et jäädvustada elamusi dünaamiliste, uskumatult sujuvate detailidega ja võimendada iga hingematvat hetke aegluubis.

Pimestavad öövõtted
Spetsiaalse pildikvaliteedi optimeerimise abil ärkavad vähese valgusega stseenid selgete ja autentsete värvidega ellu.

Jäädvusta loodust kogu selle hiilguses
Professionaalseks loominguks hädavajalikud 10-bitised D-Log M ja 10-bitised HLG värvirežiimid salvestavad suure dünaamilise ulatusega maastikke, esitades täpsed ja õrnad värvid selgete ja erksate detailidega.

Taskusuurune ja seiklusteks valmis
Kompaktne ja paindlik Pocket 3 mahub hõlpsasti peopessa või taskusse, tagades, et oled salvestamist väärt hetkedeks alati valmis.

2-tolline pööratav ekraan
2-tollise täisvärvilise OLED-puuteekraaniga Pocket 3 annab erksa visuaali ja vaevata juhtimise otse Sinu käeulatusse. Pööra pildistamise alustamiseks või puuduta lihtsalt parameetrite reguleerimisele ja muudele funktsioonidele juurdepääsuks.

Keskendu sellele, mida armastad
Pocket 3 kiire teravustamine hoiab isegi kõige kiiremini liikuvad objektid hõlpsalt teravana. Samuti on uus tooteesitlusrežiim, mis tähtsustab esiplaanil olevat ja suudab objektile kiiresti ja sujuvalt teravustada, mis sobib suurepäraselt otseülekandeks ja toodete esitlemiseks.

Valmis olema stabiilne
Sujuv filmimine pole kunagi olnud lihtsam. Kolmeteljelise mehaanilise stabiliseerimisega jääb kaamera vaade stabiilseks ka kaamera dünaamilise liikumise ajal. Valida saad mitme pöörlemiskiiruse vahel.

ActiveTrack 6.0
ActiveTrack 6.0 pakub mitut jälgimisrežiimi, tuues sisse näo automaatse tuvastamise ja dünaamilise kadreerimise. Lisaks saad ühe käega toota sujuvaid filmilikke kaadreid.

Heli, mis ümbritseb
Pocket 3 kasutab sisseehitatud kolme mikrofoni, mis suudavad tõhusalt vähendada tuulemüra ja salvestada mitmesuunalist stereoheli. Isegi mürarikastes keskkondades, nagu kontserdid, suudab see heliallikaid täpselt tuvastada, et pakkuda kaasahaaravamat heli. Samuti toetab see USB Audio protokolli, võimaldades kiiret ühendust välise mikrofoniga ja jälgida kõrvaklappe.

DJI Mic 2 ühilduv
Sisseehitatud WiFi ja Bluetoothi mooduliga saab Pocket 3 otse ühendada kahe DJI Mic 2 saatjaga, pakkudes üliselget salvestust vlogide, intervjuude, otseülekannete ja muu jaoks.

Kiire laadimine, kauakestev aku
Pocket 3 saab laadida 80%-ni vaid 16 minutiga, pakkudes jäädvustamist kuni kaks tundi. Täielikult laetuna suudab see salvestada kuni 116 minutit 4K/60 kaadrit sekundis või kuni 166 minutit 1080p/24 kaadrit sekundis, andes Sulle rohkem aega armastatud võtete tegemiseks.

Lihtne salvestus koos automaatsete teljelukkudega
Pärast Pocket 3 väljalülitamist lukustub gimbal automaatselt salvestatud asendisse, hoides seda turvalisena ja valmis Sinu järgmiseks seikluseks.

Värsked ideed, lõputud võimalused
Pocket 3 on täis loomingulisi režiime ja funktsioone, et hoida Sinu inspiratsiooni täisvõimsusel. See toetab SpinShoti, Motionlapse, digitaalset suumi, panoraami ja palju muud – kõik vaid paari puudutuse kaugusel.

Loominguline kaaslane igaks juhuks
Olenemata sellest, kas teed otseülekannet või kasutad seda veebikaamerana, pakub Pocket 3 paindlikke funktsioone, mis muudavad selle mitmekülgseks ja praktiliseks tööriistaks. Sisseehitatud ajakoodi funktsioon hõlbustab isegi tõhusat järeltootmist professionaalsemate redigeerimisstsenaariumide jaoks.

LightCut rakendus
LightCut toetab WiFi ühendust ja ühe puudutusega redigeerimise funktsiooni. See suudab Sinu võtteid nutikalt sobitada eksklusiivsete mallidega, et luua eepilisi videoid, mis teeb iga hetke dokumenteerimise lihtsaks. Lisaks pole redigeerimise ajal vaja filmimaterjali alla laadida, mis säästab Sinu nutitelefoni salvestusruumi.

  • Kategooria Videokaamerad
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 29.03.2024 11:00

evgenistarasov

Kasutaja alates jaanuarist 2019

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 11 kuulutust
E
Jälgi

Vaatamisi: 255 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12625982

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt