• Garmin nüvi 2597 (foto #1)
  • Garmin nüvi 2597 (foto #2)
  • Garmin nüvi 2597 (foto #3)

1 / 3

Garmin nüvi 2597

175 €

Paku oma hinda

Kirjuta
Tallinn

5.0'' Pööratav Ekraan

Euroopa kaardid koos eluaegsete kaardi uuendustega

Sõiduridade abi koos ristmiku eelvaatega

Näitab kiirusepiiranguid ja saabumisaega

Aitab lihtsalt leida aadresse ja miljoneid huvipunkte

Hääljuhised

Hääletuvastus

TMC liiklusinfo vastuvõtja

Uus Nüvi 2597 on Garmini esimesi 5'' ekraaniga sõiduauto navisid uue kinnituse ja mugavama menüüga. 2597 kuvab pidevalt läheneavid huvipunkte (parklad, kauplused, söögikohad jms) näidates vahemaad ja asukohta teekonna suhtes (paremal või vasakul).

Laiekraaniga Nüvi 2597 tuleb eelsalvestatud Euroopa 45 riigi detailsete kaartidega, juhatab sind õigele sõidureale, arvutab kõige kütuse-säästlikuma teekonna ecoRoute funktsiooniga.

Navigeerimise võimalused

Nüvi 2597 on väga lihtne kasutajaliides ning selle esilehel on sul kaks valikut ''Kuhu?'' ja ''Vaata kaarti''. Värvilisel puuteekraanil saad lihtsalt otsida aadresse ja teenuseid ning nüvi viib sind kohale hääljuhistega. Seadmesse on eelsalvestatud City Navigator NTU Euroopa kaardid, samuti miljonid huvipunktid (POI'd) ning digitaalne kõrguste kaart. Nüvi 2597-sse saad laadida kasutaja huvipunkte (POI'si) ja navigeerida geotaggitud piltideni. HotFix satelliitide ennustamis funktsiooniga arvutab Nüvi sinu asukoha kiiremini ning selle super-kiire kaardi joonestamine tagab sujuva kasutajaliidese.

Kiiruskaamerad

Sõida turvaliselt ja seaduse kuulekalt nüvi 2597 antud kiiruskaamerate hoiatustega sinu teekonnal. Eelsalvestatud kiiruskaamerad enamiku Euroopa riikide kohta. Lisaks oleme seadmesse salvestanud Eesti kiiruskaamerad. Nüvi unikaalne kiiruskaamera hoiatussüsteem annab hoiatusi real-ajas, on usaldusväärne ja täpne.

  • Kategooria GPS seadmed
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 26.04.2024 10:35

blondin

Kasutaja alates aprillist 2008

  • Eraisik
  • 5 kuulutust
A
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 282 (+3 täna)

Kuulutuse number: 12288054

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt