• GPS tracker, GSM jälgimine (foto #1)
  • GPS tracker, GSM jälgimine (foto #2)

1 / 2

GPS tracker, GSM jälgimine

100 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

faber

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Seade AutoPhone SE on loodud selleks, et teha kindlaks objekti täpne asukoht, kuhu see on paigaldatud, ja edastama selle koordinaadid omanikule GSM-võrgu kaudu tekstisõnumite (SMS) ja / või GPRS-protokolli abil valitud jälgimisserverile.

Väikesele suurusele ja pika aku kestvuse võimalusele saab AutoPhone SE- diskreetselt paigutada autodesse, mootorratastesse, paatidesse ja muudesse jälgimist vajavatesse olulistesse objektidesse.

Seade võib olla kaasas väärtuslike kaupadega, konteineritega ning seda saab kasutada ka inimeste, laste, loomade juhtimiseks ja leidmiseks.

Seadme teine ​​rakendus võib olla statsionaarsete kaugete objektide, näiteks garaažide, suvila, ostupaviljonide jne kaitse. Sisseehitatud mikrofoni olemasolu võimaldab seda seadet suvalisest kaugusest kasutada, et kuulata ruumi, kuhu ta on paigaldatud.
AutoPhone SE- on välise häire sisendi kaudu saadud häire võimalik edastada antud telefoninumbrile. Lisaks on seadmel sisseehitatud mikronupp SOS-signaali saatmiseks.

AutoPhone SE- on varustatud digitaalse kiirendusmõõturiga, millega seade suudab tuvastada kaitstava objekti liikumise alguse fakti, juhtida umberpööret, avarii/looki ning teavitada sellest omanikku SMS-ide abil. Lisaks saate aktiveerida õnnetuseanduri režiimi ning kiirenduste ja tugevate löökide korral saadetakse selle sündmuse kohta SMS-sõnum koos selle toimumise koordinaatidega.

Eelised:
väikesed mõõdud;
Täpsema asukoha täpsusega GLONASS + GPS-i navigatsioonimoodul;
liikumise, looki, õnnetuse, umberpöörde, kukkumise alguse andurid koos tundlikkuse reguleerimisega ja reaktsiooni intervalli seadmisega;
"must kast" 98 000 GPRS-paketi jaoks;
sisseehitatud SOS-mikronupp;
püsivara kaugvärskenduse funktsioon GPRS-i kaudu;
suletud kaitseümbris;

GPS AutoPhone SE määrab koordinaadid täpsusega 1-5 meetrit. Töötab kahel liitiumpatareil. Kui see käivitatakse 1 kord päevas, kestab komplekt 2 aastat ja pidevas režiimis 20 tundi. Töötemperatuur: -25 ° С kuni + 85 ° С. Seade edastab teavet SIM-i kaudu: sõnumit või Interneti kaudu. Komplektis puudub kohaliku operaatori SIM-kaart, tavaline SIM-kaart vajab minimaalne pakett (sms+internet) Korpuse suurus: 70x23x51mm, kaal: 98 gr. Saab ise paigaldada, kuutasu pole. (jalgimine iOS-i ja Android kaudu)

  • Kategooria GPS seadmed
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 14.04.2024 09:52

faber

Kasutaja alates juulist 2010

  • Eraisik
  • 16 kuulutust
SX
Jälgi

Vaatamisi: 470 (+6 täna)

Kuulutuse number: 9834563

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt