• Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #1)
  • Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #2)
  • Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #3)
  • Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #4)
  • Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #5)
  • Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi) (foto #6)

1 / 6

Infrapuna küttepaneel - Soojendi 1000W (Wi-Fi)

419 €

Sisaldab KM

Osta deposiidi kaudu

  • Tellimuse kättesaamine Smartpost pakiautomaadist
    alates 4€
  • Tellimuse kättesaamine Omniva pakiautomaadist
    alates 4€
  • Raha tagasi garantii, kui toode teile ei sobi

Deposiidi info kohta

Helista

Kirjuta

gpo-sale

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

WRSP100: Maksimum mugavust ja efektiivsust

Peamine küteala: 12-17 m²

Lisaküteala: 17-25 m²

Värv: Valge

Materjalid: Värvitud teras

Võimsus: 1000 W

Suurus: 1100х500×65

Gabariidimõõdud: 1100х500×65

Kaal: 20 kg

Juhtmevaba: Wi-Fi

Komplektatsioon: paneel, seina kinnitused, seadme pass (jalgu ei ole kaasas, neid saab eraldi osta)

Tootjariik: Eesti

Sobiva soojendusseadme valimine on oluline ülesanne, sest suurel turul tuleb leida toode, mis pakub samaaegselt kõrget energiatõhusust, ökonoomset elektrienergia tarbimist ja stiilset lakoonilist disaini. GPO Home on aga välja töötanud lahenduse, mis suudab rahuldada ka kõige nõudlikumate klientide soove.

WRSP100 on kõrgtehnoloogiline ja samal ajal lihtsalt juhitav infrapuna konvektsioonkütteseade, mis lisab Teie koju soojust ja mugavust isegi kõige külmemal talvepäeval. See kütteseade koosneb kahest soojenduspinnast, mis asuvad üksteisest 40 mm kaugusel ning nende vahel on tühi õhutunnel, kus õhk soojeneb ja tõuseb konvektsiooni tõttu, võimaldades kiiret ja ühtlast soojuse jaotamist Teie ruumis.

See kütteseade on välja töötatud kliendi tervise eest hoolitsedes, kuna sellel puudub õhukontakt kütteelemendiga (see on kindlalt isoleeritud), seega ei põle ruumis tolmu ega kuivata õhku.

Teie otsustate, kuidas seda seadet kasutada: see võib olla põhiküttesüsteem 12 kuni 17 ruutmeetri suurusel alal või liituda juba olemasoleva lahendusega, et täiendavalt kütta 17 kuni 25 ruutmeetri suurust ala.

Valides GPO Home WRSP100 – 1000 W lahenduse, saate järgmised eelised:

Revolutsiooniline kokkuhoid

Maksimaalne tarbimisvõimsus on 1000 vatti tunnis (1 kW/tund) – see kogus energiat kulub ainult soojendamiseks ning seejärel lülitub aeg-ajalt sisse temperatuuri hoidmiseks. Sõltuvalt ruumi soojustusest võib päevane elektritarbimine kütmiseks olla võrreldes teiste elektriküttega seadmetega kuni 60% väiksem.

Lakooniline disain

GPO Home WRSP100 on stiilse valge disainiga, millel on kompaktsed mõõtmed, mis võimaldab sellel kaunilt sobituda igasse ruumi sisekujundusse.

Fenomenaalne võimsus

GPO Home WRSP100 kütteseadme 1000 W võimsus on piisav, et tunneksite soojust juba selle kasutamise esimestest minutitest. Samal ajal tagab GPO Home WRSP100 kahepoolne küttepaneel tõhusa soojusvahetuse ja maksimaalse kontakti õhuga, tagades kiire ja ühtlase kuumutamise.

Lihtne paigaldamine

Kütteseade kompaktsete mõõtmete tõttu ei pea Te kaua sobivat kohta sellele oma toas otsima.

Teil on võimalus valida, kuidas paigaldada GPO Home WRSP100: statsionaarselt seinakinnituste abil või muuta see mobiilseks, kasutades ratastega alust (ei kuulu seadme põhikomplekti).

Uuenduslikud tehnoloogiad

GPO Home WRSP100 ainulaadseks omaduseks on võimalus ühendust pidada sellega mis tahes mobiilseadme kaudu juhtmevaba võrgu abil. Nüüd saate oma ruumi temperatuuri WiFi abil jälgida ja reguleerida, isegi kodust eemal olles. Saate seda kasutada oma soovi järgi: leidke endale täiuslik temperatuur ja nautige lihtsalt mugavust oma kodus või looge isikupärastatud ajakava, mis sobib Teie isikliku graafikuga. Rakendus annab võimaluse luua mitme seadme grupp, mis järgib üht režiimi või valitud temperatuuri, andes mitmele seadmele võimaluse toimida ühtse tsentraliseeritud küttesüsteemina. Lisaks on võimalik seadmed vastavalt ruumidele ühendada, kui te soovite laiendada GPO Home WRSP100 küttesüsteemi lahendust korteris, suvemajas või kontoris.

Mugav mobiilirakendus

Samuti on võimalik kütet kavandada, arvestades oma nädala ajakava järgi. Koos WRSP100-ga pakume rakendust, mis võimaldab Teil küttegraafikut eelseadistada, nii et Teie kodu on tagasi tulles alati soe. Kütteseadmete gruppidesse korraldamine muudab mitme seadme juhtimise lihtsaks ja mugavaks. Sõltumata sellest, kas Teil on kütteseadmeid erinevates ruumides või hoonetes, saate need ühendada ühes juurdepääsetavas liideses. GPO Home WRSP100-l on sisseehitatud termostaat, mis jälgib toatemperatuuri hoidmist.

Koos rakendusega saate kasutada mitmeid eelnevalt seadistatud režiime, mille GPO Home ettevõte on hoolikalt Teie jaoks välja töötanud:

  • Standard – alates hommikul kella 5-st kuni õhtul kella 9-ni säilitatakse temperatuuril 21 ℃ ning ülejäänud aegadel 18 ℃ (sobib kasutamiseks ruumides, kus inimesed viibivad iga nädalapäev).
  • Comfort – küttekulude optimeerimine töötundidel ja mugav temperatuur nädalavahetustel (sobib kasutamiseks ruumides, mis on tööpäeviti tühjad).
  • Office – optimaalne temperatuur töötundidel tööpäevadel ning nädalavahetustel hoitakse 16°C (sobib kasutamiseks kontoriruumides).
  • Manual – soovitud ruumi temperatuuri käsitsi seadistamine vahemikus 0 kuni 35℃ ja selle pidev säilitamine

Fantastiline mugavus

See kütteseade toimib täiesti vaikselt, kuna selles puuduvad elektromehaanilised komponendid, ja ainsaks märguandeks selle olemasolust Teie kodus on soojustunne. “Pehme” soojus hellitab Teid õrnalt soojendataval alal.

Ohutus ja tõhusus

GPO Home WRSP100 võimaldab Teil seadistada kütteseadme temperatuuriparameetreid, tagades selle ohutu toimimise – igal kütteseadmel on sisseehitatud temperatuuriandur, mis võimaldab seadistada maksimaalse lubatud pinnatemperatuuri ja vältida võimalikku põletusohtu. Kaitseklass IP43 võimaldab kütteseadet kasutada kõrge niiskuse ja tolmuga ruumides, näiteks vannitubades ja garaažides.

Kõik materjalid on tervisele ja keskkonnale ohutud, muutes kütteseadme ideaalseks laste-ja magamistubade jaoks. Me kasutame ainult kvaliteetseid materjale, sealhulgas keraamikat ja roostevaba terast, tagamaks pika kasutusiga ja ohutu toimimise.

Kindlus

GPO Home pakub ainult kõrgeimat kvaliteeti, mistõttu GPO Home WRSP100 kasutusiga on 30 aastat ja ettevõte annab garantii 5 aastaks. Tootmisel kasutatavad materjalid omavad madalat degradatsioonikoefitsienti, säilitades oma omadused aastakümneid. Mehaaniliste elementide ja avatud kütteseadmete puudumine minimeerib hooldusvajaduse.

GPO Home WRSP100 on infrapunakütteseadmed, mis ühendavad kaasaegse tehnoloogia, stiilse disaini ja kõrge efektiivsuse. Looge oma ruumis maksimaalne mugavus ja soojus selle kindla infrapuna konvektsioonküttega.

  • Kategooria Kütmine ja ventilatsioon
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 29.03.2024 10:51

gpo-sale

Kasutaja alates oktoobrist 2023

  • Firma
  • Andmed on kontrollitud
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 5 kuulutust
G
Jälgi

Vaatamisi: 127 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12472450

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt