• Lechuza PON (foto #1)

1 / 1

Lechuza PON

39 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

Saadavus: 4 tk.

Helista

Kirjuta

Plantinum

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Lechuza PON on kõrgkvaliteetne, mineraalne ja keskkonnasõbralik taimesubstraat, mis pakub suurepärast alternatiivi tavalisele mullale.

Lechuza PON sobib kõige paremini kasutamiseks koos kastmissüsteemiga lillepottidega.

Kasutegurid:

Õhu ja vee tasakaal (45% vesi / 55% õhk): selline suhe tagab, et taimede juured saavad piisavalt hapnikku, samas kui vajalik niiskus on tagatud, vähendades juuremädaniku tekke riski.

Struktuuriline stabiilsus: Lechuza PON ei muutu aja jooksul tihedamaks ega kaota oma õhu läbilaskvust, mis on oluline juurte tervise jaoks.

Pidev kapillaarsus: vesi ja toitaine jaotuvad ühtlaselt läbi substraadi, kindlustades, et isegi väiksema juurestikuga taimed saavad piisavalt niiskust ja toitu.

Toitainete tasakaalustatud jaotus: aitab taimedel arendada tugevat ja kompaktset juurestikku, mis on oluline tervisliku ja jõulise kasvu jaoks.

Puhveromadused: Lechuza PON suudab absorbeerida liigse väetise ja vajadusel selle taimedele tagasi anda. See aitab vältida juurte põletamist üleväetamise tagajärjel.

Kaitse kahjurite ja seenhaiguste eest: Kuna PON ei ole soodne keskkond kahjuritele ega seenhaigustele, väheneb taimede haigestumise oht. Eriti kehtib see aga leinasääskede kohta, kelle vastsed ei saa PON-is kasvada.

Allergiliste omaduste puudumine: Lechuza PON on valmistatud ainult mineraalsetest koostisosadest, mis tähendab, et selles puuduvad orgaanilised ained. See teeb sellest substraadist suurepärase valiku allegikutele.

Taaskasutatavus: Keskkonnasõbralik aspekt on oluline, kuna PON-i saab taaskasutada, vähendades vajadust uue substraadi järele ja aidates kaasa jäätmete vähendamisele.

Koostisosad:

Zeloiit: vulkaanilise päritoluga mineraal, millel on võime absorbeerida aineid, mis võivad olla taimedele kahjulikud.

Pimsskivi: vulkaaniline kivim. See on kerge ja poorne, võimaldades õhu liikumise PONis, kuna ta ei ima vett. Lisaks tagab see neutraalse pH, mis sobib pea kõikidele taimedele.

Kerge laava: vulkaaniline kivim, mis suudab säilitada endas suure hulga vett ja on neutraalse pH-ga.

Kasutamine:

Ettevalmistus: puhasta taime juured ja pese PON voolava vee all läbi ning nõruta liigne vesi.

Istutamine: täida pott osaliselt PON-iga ja aseta taim potti. Siis täida pott lõplikult PON-iga ja vajadusel suru kergelt kinni.

Kastmine: kasta taime ja lase üleliigsel veel läbi PONi ära voolata. Kastmissüsteemiga lillepotti kasutades täida veereservuaar siis, kui see hakkab tühjaks saama. Kasutades väetist, lisa veereservuaari väetiselahus.

Korduv kasutamine: pese pon voolava vee all hoolikalt läbi. Kui PON oli kasutusel taimega, millel oli juuremädanik, siis on kasulik pesta PON läbi keeva veega. Nõruta, jahuta ja kasuta uuesti.

PON tagab, et vesi jaotub ühtlaselt kogu poti ulatuses, pakkudes taimedele pidevat niiskustaset ja hoides oluliselt kokku Sinu aega.

  • Kategooria Kodu ja aed
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 02.05.2024 13:50

Plantinum

Kasutaja alates jaanuarist 2024

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
P
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 103 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12529362

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt