• Mäesuusatamise põhialused. 201 fakti, millest peaks olema... (foto #1)
  • Mäesuusatamise põhialused. 201 fakti, millest peaks olema... (foto #2)

1 / 2

Mäesuusatamise põhialused. 201 fakti, millest peaks olema...

10 €

Helista

Kirjuta

juhhui

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

"Mäesuusatamise põhialused. 201 fakti, millest peaks olema teadlik iga suusataja" on asendamatu entsüklopeedia, mis sisaldab tarvilikku informatsiooni kõigest, mida peate suusaspordist teadma. Kuskilt mujalt ei leia te nii laiaulatuslikku käsitlust, mis hõlmaks suusavarustust, tehnikat ning nupukaid viise mäel liiklemiseks. See üle 300 illustratsiooniga põhjalik käsiraamat sisaldab iga taseme suusatajale mõeldud nõuandeid – olenemata sellest, kas olete algaja või teadlik vanameister. Leiate rohkelt praktilist, tegudele õhutavat informatsiooni ning lõikate kasu teie eriomastele suusavajadustele vastavate otsuste tegemisest.

KÄSITLETUD TEEMADE HULKA KUULUVAD:
SUUSAVARUSTUS: Leidke parimate hinnapakkumistega ostupaigad. Avastage kasulikke infoallikaid, kes vähendavad teie hirme endale sobiva varustuse ostmisel.
SUUSATAMISALASED TERMINID: Õppige suusavarustuse ja -lisandite puhul kasutatavaid disaini-, sooritus- ja sobivusmõisteid. Hoolimata sellest, kas ostate parasjagu saapaid, suuski, suusasidemeid või -keppe, võite kiiresti tutvuda ka suusaterminoloogiaga ning mõista hullumeelsete nimede taga peituvaid tähendusi.
SOBIVUS: Teadke, kuidas peaks saabas jalaga sobima ning õppige tundma eritellitavaid seadistusi ning erinevaid saapasisusid. Avastage, kuidas suusad teile olenevalt kehatüübist ja sõidustiilist üldiselt sobivad ning kasutage praktilisi nõuandeid spetsiaalselt meestele, naistele ja lastele sobiva varustuse leidmiseks.
KIHILINE RIIETUS: Õppige mõistma riidekiudude, kanga, mugavuse ja temperatuuri reguleerimise tähtsust.
SUUSAÕPETUS: Vaadake üle peamised suusaõpetuse müüdid ja tõed ning õppige mäelt leidma parimat lund ning kõige lühemaid tõstukijärjekordi. 
Selle raamatu nõuandeid järgides teate täpselt, mida oma järgmiselt suusareisilt oodata ning kuidas suusamäe külastust maksimaalselt nautida. Lisaks õpite suurepäraseid rahasäästustrateegiaid, mida saadavad reisimis- ja pakkimisalased nõuanded.

  • Kategooria Meelelahutus, sport
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 12.04.2024 12:05

juhhui

Kasutaja alates septembrist 2012

  • Eraisik
  • 25 kuulutust
K
Jälgi

Vaatamisi: 178 (+5 täna)

Kuulutuse number: 10611743

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt