• NBR vahust hula rõngas, lahtivõetav. UUS (foto #1)
  • NBR vahust hula rõngas, lahtivõetav. UUS (foto #2)
  • NBR vahust hula rõngas, lahtivõetav. UUS (foto #3)

1 / 3

NBR vahust hula rõngas, lahtivõetav. UUS

9.90 €

Paku oma hinda

Saadavus: 10 tk.

Kirjuta
Tallinn

Spordimassaaž ja kaalulangus korraga: hularõngas kasutab NBR vahtu ja roostevabast terasest südamikku. Hularõngas loob pööramisel vormiva efekti, mis põletab tõhusalt rasva ja kaloreid. Samal ajal saab roostevabast terasest sisetoru täita metallist kuulide, liivariisi ja sojaubadega, et suurendada kaalu ja rahuldada keha kujundamise tegelikke vajadusi erinevates etappides.

Kvaliteetne materjal: pehme nahasõbralik materjal ei kahjusta nahka. Meie välimine vaht on NBR, mis on pehmem kui EVA. Kui hularõngas pöörleb, saate treenida oma taljet ja kõhtu ning kaalust alla võtta. Hularõngas on ideaalne spordivarustus naistele ja ka tähendusrikas kingitus.

Lihtne kokku panna ja kasutada: naiste hularõngas koosneb 8 eemaldatavast vahtplastist osast. Kui kuulete "klõpsu" heli, on hularõnga kokkupanek lõppenud. Vastupidav roostevabast terasest materjal hoiab ära eraldumise kasutamise ajal. Lihtne hoida ja kaasas kanda. läbimõõt 90 cm ja see sobib täiskasvanutele ja teismelistele. (Nõuanne teile: treeningu aeg ei tohiks ületada 15 minutit, et vältida ülepingest tingitud lihasvalusid).

Hullahubi rõngas kaalu langetamiseks on suhteliselt intensiivne treening. Fitnessi hularõnga keeramine kulutab rohkem kaloreid. Mõõdukas treening võib kaalust alla võtta ja on lihtne viis hea figuuri saamiseks. Teaduslikke reegleid järgides muutub talje saledamaks, mis on hea aeroobikas ja tantsutrennis.

Kvaliteetne teenus: Enne treeningplaani koostamist peaksite konsulteerima kvalifitseeritud fitnesstreeneriga, et veenduda treeningplaani sobivuses. "Aionly" pakub kvaliteetset toodet ja 24-tunnist klienditeenindust. Kui te ei ole meie tootega rahul, andke meile sellest teada ja me pakume teile parima lahenduse.

  • Kategooria Fitness
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 28.04.2024 11:29

Greenbuy

Kasutaja alates oktoobrist 2022

  • Eraisik
  • 8 kuulutust
G
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 230 (+2 täna)

Kuulutuse number: 11636754

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt