• Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #1)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #2)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #3)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #4)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #5)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #6)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #7)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #8)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #9)
  • Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20 (фото #10)

1 / 10

Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Soku tee 20

519 000 €

Позвонить

Skantonkinnisvara

Скажите, что нашли это объявление на okidoki.

Soku tee 20, Uuesalu, Rae vald, Harjumaa
Kui oled otsinud endale uut kodu ja Sinu uue kodu märsõnadeks on avarus, 4 magamistuba, garaaz, soodsad ülalpidamiskulud ja hinnatud elukeskkond siis nüüd oled leidnud endale selle õige KODU!

TUTVUSTUS
Müügis olev eramu pakub kõike seda, mida enamus koduotsijaid uuelt kodult ootavad! Piisavalt suur õueala, hele ja valgusküllane skandinaavia-stiilis viimistlus ja väga hea planeering!

Rae vallas, Uuesalus on pakkumisel 2018 aastal valminud ühekordne soliidne eramu, mille juurde kuulub 1503 m2 suurune aiaga piiratud kinnistu.
Privaatse paiknemisega terrass, kuhu paistab päeva ja õhtupäike ning millelt on suurepärane jälgida igal õhtul päikeseloojangut. Maja esine on kaetud tänavakiviga ning mahutab pere sõidukid kenasti ära. Lisaks on ühele autole soojustatud garaaz ning auto varjualune koos panipaigaga.

Kodu müüakse osalise mööbliga ning on valmis vastu võtma huvilisi!

PLANEERING
Ühel tasapinnal laiuva eramu planeering on väga hea ning sobib ideaalselt lastega perele!
Mahukas ja hele esik peidab endas seinast-seina lükandustega mahukat garderoobi ning vastasseina on paigaldatud eritellimusel valmistatud tasapinnakapp.

Esikust pääseb sujuvalt paremat kätt jäävasse suurde avatud köögiga elutuppa, millesse kumbagi annab palju valgust maast-laeni aknad. Elutuba paikneb hoovi poole ja igal õhtul saab diivanil istudes nautida soodsa ilma puhul päikeseloojangut. Köögiala koos söögilauaga paikneb eramu esimesele poolele. Kööki ehib eritellimusel köögimööbel koos köögisaarega, mille taga saab pere istuda või vaba aega veeta. Köögisaar peidab endas nõudepesumasinat, valamut ning ruumi köögitarvete paigutamiseks. Köögimööbel sisaldab keraamilist induktsioonipliiti, küpsetusahju, külmikut ja palju paipaiku/kappe nõude ja muu tarviliku hoiustamiseks.
Köögi tasapinnad kivist ning mööbel Puustelli´lt. Köögitehnika valdavalt „Bosch“ tootesarjast.

Magamistoad jäävad maja mõlemasse tiiba. Peamagamistuba asub elutoa kõrval ning tuba peidab endas lisaks magamisruumile ka mahukat „walk-in“ garderoobi, mille sisustus jääb uut omanikku ootama.
Magamistoa vastas asub suur vannituba koos saunaga. Vannituba on mõnusalt suur ja sisaldab endas nii vanni, dušinurka, suurt valamukappi koos kahe valamuga ning saunaruum mahutab kenasti 3 või 4 inimest korraga kuuma leili nautima. Vannitoast pääseb klaasuksega avanevale terrassile.

Teised kolm magamistuba jäävad elamu teise tiiba ning on suurustega 9,7 m2, 11,7 m2 ja 12,9 m2. Kahes magamistoas on sisseehitatud garderoobikapp ning kõikides ruumides valgustandvad avanevad aknad.
Samas tiivas on ka eraldi tualettruum, et ei peaks öisel ajal jalutama maja teise tiiba.

Koridorist pääseb soojustatud ja puhtasse ning riiulitega sisustatud garaaži. Lisaks on eraldi ukse taga majapidamisruum, kuhu on paigutatud valamu, pesumasin ja kuivati.

SISEVIIMISTLUS
Maja on väga heas seisukorras ning stiilse ja läbimõeldud siseviimistlusega, kus viimistlemisel ei ole tagasi hoitud millegi arvelt.
Kogu viimistluse läbivaks jooneks on Skandinaavialik stiil, heledad toonid ja palju valgust.
Kõik eluruumide põrandad on kaetud kiviplaatidega, paigaldatud kõrged valget värvi põrandaliistud ning seinad värvkattega. Osaliselt on seinad pooleldi või täielikult kaetud puitlaudis immitatsiooniga.
Elutoa ja magamistubade välisseinte laegarniisid peidavad süvistatud valgusteid, mida saab soovi korral timmerdada mahedamaks või heledamaks, mis omakorda annab edasi mõnusa hubase ja sumeda valguse.
Sanitaartehnika on samuti kõrgema hinnaklassiga ning sobituvad kenasti interjööri.

TEHNILINE OSA
Küttelahenduseks on väga mugav ja ökonoomne vesipõrandaküte, mis baseerub maasoojuspumbal. Soojust saab reguleerida vastavalt vajadusele igast eluruumist.
Lisaks on majas soojustagastusega sundventilatsioon. Turvalisuse tagamiseks on ümber maja paigaldatud valvekaamerad ning majja signalisatsioon.
Suviseks palavaks perioodiks, kui õhk on kuum, on selle tarbeks paigaldatud kaks õhksoojuspumpa, mis annavad edasi meeldivalt jaheda õhu ning soovi korral võib neid kasutada kütteperioodi alguses ka kütteallikana.
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed ning olemas on valguskaabel kiireks internetiühenduseks.

HOOVIOSA
Müüdav maja on suurepärase paigutusega ilmakaarte suhtes, mis loob ideaalsed tingimused hoovis päikese nautimiseks hommikust õhtuni. Hommikul paistab päike kööki ja magamistuppa, päeval ulatub aga juba māja tagusele terrassile ning seda kuni päikeseloojanguni välja.
Hoov on kujundatud minimalistlikus stiilis, piiratud aiaga ning muru eest hoolitseb mururobot. Ühte õuenurka on paigaldatud kasvuhoone, kus uus perenaine saab kasuvata kas tomateid, kurke, paprikat või muud meelepärast.
Eramu terrass on tavapärasest pisut erinev ehk valatud betoonist ning seda piirab betoonist serv, kuhu saab istutada lilli või taimi. Terrassil on ka äravool, et vihmavesi ei jääks sinna pidama.
Autovärav avaneb puldist ning olemas on ka jalgvärav.

PIIRKOND
Uuesalu on rahulik ja kõrgelt hinnatud elukeskkond Tallinna serval! Logistiliselt on Uuesalu suurepäraselt paiknev ehk liikumine Tartu maantee või Viljandi maanteed pidi Tallinna on kiire ja mugav.
Uuesalus on aktiivne kogukond ja tugev seltsielu ning pere väiksemad liikmed leiavad sealt hulganisti palju uusi sõpru.
Kohapeal on olemas lasteaed, mänguväljakud, tervisespordi võimalused. Koolidest on lähimad koolid Järvekülas ja Peetri alevikus ( Kindluse kool, Järveküla kool, Peetri kool), kauplused samuti lähimates suuremates keskustes.

Kui hindad linnalähedust, turvalisust ja lastesõbralikku keskkonda, turvalist ümbruskonda, sõbralikku naabruskonda ja rohelust- siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!
  • Раздел Дома
  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 179.2
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Кирпич
  • Добавлено 04.04.2024 18:50

Skantonkinnisvara

На okidoki с декабря 2020

  • Фирма
  • 145 объявлений
A
Подписаться

Похожие объявления

Просмотров: 72 (+2 сегодня)

Номер объявления: 12695118

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее