• Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель) (фото #1)
  • Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель) (фото #2)
  • Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель) (фото #3)
  • Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель) (фото #4)
  • Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель) (фото #5)

1 / 5

Молокоотсос Momcozy M5 (последняя модель)

90 €

Написать
Tallinn

Müüa naise poolt kasutatud ühe kuu rinnapump. Ühe pumba komplekt.

Ostetud uuena $133 eest.

Äärmiselt kerge kõik-ühes rinnapump – kaalub vaid 230 g, 2/3 tavaliste pumpade suurusest.

Momcozy M5 käed-vabad rinnapumba ainulaadne disain on täiesti nähtamatu ja ei tekita teile mingeid piiranguid, nii et saate rinnapumpa kasutada igal ajal ja igal pool, isegi kui töötate, sõidate jne. st.

Momcozy M5 on loodud ema vabaduseks

Spa tasemel rinnaga toitmine

M5 rinnapumbal on uus "Baby Mouth" kontseptsioon, millel on eriline kaldenurk, nagu päris beebi imemisel. Tänu sellele ainulaadsele tehnoloogiale on rinnapumba kasutamine täiesti valutu ja annab rohkem piima. Kahekordselt suletud rinnakork hoiab ära piima mahavalgumise, ergonoomiline disain, täiesti mugav kasutada.

Kerge kaaluga peidetud kõik-ühes pump – ainult 230g, 2/3 tavaliste pumpade suurusest. Momcozy M5 käed-vabad rinnapumbal ei ole mingeid piiranguid rinnapiima pumpamiseks igal ajal ja igal pool, isegi töötades, sõites jne.
SPA-taseme imetamine - M5 rinnapump uus kontseptsioon "Baby Mouth" on üles ehitatud nagu horisontaalse nurga all imev beebi, valutu imetamine toodab rohkem piima. Kahekordse tihendiga ääriku ja ergonoomilise rinnakaare kujundusega on igakülgne mugav istuvus.
Suurendage piima efektiivsust – M5-l on mikrovibratsioonitehnoloogia, mis soodustab piima eritumist rinnaga toitmise ajal. 3 režiimi (stimulatsioon + ekspressioon + segatud) ja 9 tasemega kohandage kantavat rinnapumpa M5 nii, et see käivituks alati teie eelistatud seadistusest tõhusa pumpamise tagamiseks.
Kohandatud Sulle- Momcozy rinnapump M5 4 suurusega. See on valmistatud null-BPA-st toidukvaliteediga silikoonist, mis on teile ja teie lapsele ohutu. Minimaalseid osi on lihtsam kasutada ja puhastada, nii et emad saavad oma toitmiselu muretult veeta.
Eksklusiivsed Mom Fashion Items - M5 stiilne ja kompaktne disain, peen vultar käekotiga hoiustamiseks, et ka emad saaksid rinnaga toitmise ajal oma moemaitset näidata, muutes imetamise nii ilusaks kui ka mugavaks.

Suurendage piima tõhusust

Momcozy M5 juhtmevaba rinnapumbal on mikrovibratsioonitehnoloogia, mis soodustab tõhusat piimaeritust imetamise ajal.

Rinnapumbal on 3 töörežiimi: Stimulatsioon + intensiivne piimaeraldus + segatud ja 9 taset. Kohandage juhtmevaba rinnapump "M5" vastavalt oma vajadustele, et see lülituks alati sisse vastavalt teie eelistatud seadistusele.

Teie jaoks kohandatud

Momcozy M5 juhtmevaba rinnapumba komplekt sisaldab 4 suuruses rinnakuppe, mis sobivad erineva suurusega nibudele. Rinnapump on valmistatud toidukvaliteediga silikoonist, mis on BPA-vaba, muutes selle teile ja teie lapsele ohutuks. Minimaalne osade arv muudab selle kasutamise ja puhastamise lihtsamaks.

Unikaalne disain ja mugav hoiukott

Juhtmeta rinnapump M5 on äärmiselt ergonoomiline, stiilne ja kompaktse välimusega. Rinnapumba komplekt sisaldab ka eksklusiivset rinnapumba hoiukarpi, et teie juhtmevaba rinnapump saaks teiega diskreetselt ja turvaliselt kaasa reisida. Momcozy M5 abil saab rinnaga toitmine olla nii stiilne kui ka mugav.

2/3 väiksem, silmapaistmatu ja ergonoomiline disain

Funktsioonid:

9 reguleeritavat taset;

3 režiimi: Boost/Expression/Mixed;

Mõõdud: 128 mm × 117 mm × 74 mm;

Kaal: 230 g;

Rinnaümbermõõt: 24 mm;

Piima kogumisnõu suurus: >120 ml

Kasutusaeg: 100-120 min.

Väljalülitusaeg: 30 minutit automaatne väljalülitus

Laadimisaeg: umbes 2 tundi, toiteadapter peab olema 5V-1A

Vaikne: mootorimüra on reguleeritud 50 dB-ni

  • Раздел Питание
  • Состояние Б/у
  • Добавлено 08.04.2024 11:03

Rok1o

На okidoki с июля 2010

  • Частное лицо
  • Пользователь проверен
  • 1 объявление
SD
Подписаться

Просмотров: 33 (+1 сегодня)

Номер объявления: 12702083

Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее