• 3D Pliiats + 60m täide (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

3D Pliiats + 60m täide

MUGAV KASUTAMINE!

Automaatsöötmise funktsioon võimaldab luua suuri ja keerukaid kunstiteoseid, ilma et nupule vajutades sõrmi väsitaks. See võimaldab teil täielikult keskenduda "joonistamisele"!

LCD-ekraan näitab täpselt, millise temperatuurini kütteseade soojeneb. Saate seda reguleerida kõrvalolevate nuppude abil, muutes kasutatava hõõgniidi jaoks õige temperatuuri valimise palju lihtsamaks!

Töötamise ajal muutub printeri ots väga kuumaks. Et pärast mängu lõppu seda kogemata puudutada, on komplektis spetsiaalne alus, millele saab mugavalt asetada 3D pliiatsi ja lasta sel jahtuda.

Toote toiteallikaks on spetsiaalne 1 meetri pikkune USB-pistikuga lõppev kaabel – see võimaldab ühendada selle mis tahes adapteriga ja mugavalt kasutada kõikjal!

MIDA SAAB 3D PLIIAATIKAGA TEHA?

3D-pliiats sobib ideaalselt kaunite ja loomulikult omanäoliste tööde loomiseks. See sobib suurepäraselt mitte ainult paberilehele "joonistamiseks", vaid ka originaalsete 3D-skulptuuride loomiseks. Ainus piir on teie kujutlusvõime!

3D-pliiatsiga loomine ei ole ainult väikelaste tegevus – ka täiskasvanud hindavad originaalset loomingulist väljendusviisi!

Komplektis on 60 meetrit erinevat värvi niiti, mis võimaldab luua palju imelisi töid!

ARENG ÜHENDATUD FANTASTILISE LÕBUGA!

Selline loominguline mäng 3D-pliiatsiga turgutab kindlasti laste loovust ja kujutlusvõimet! Nad hakkavad looma üha keerukamaid mudeleid, mis aitavad arendada ruumilist kujutlusvõimet!

"Trükkimine" võib alguses olla üsna suur väljakutse! See nõuab suurt täpsust ja hoolt. Kuid väljakutseid pakkuvad mängud parandavad positiivselt mitmeid omadusi! Hiljem on lastel lihtsam joonistada, voolida või teha muid käsitsi ülesandeid!

SEADISTA SISU:

3D pliiats

Seisma

USB-kaabel

Filament 3m PLA x20 (erinevad värvid)

  • Kategooria Meelelahutus ja hobid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 27.03.2024 16:05

ESHOP

Kasutaja alates detsembrist 2013

  • Firma
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 16 kuulutust
B
Jälgi

Vaatamisi: 64

Kuulutuse number: 12570465

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt