• 4DRC 4DF3 GPS-droon 4K-kaameraga (foto #1)
  • 4DRC 4DF3 GPS-droon 4K-kaameraga (foto #2)
  • 4DRC 4DF3 GPS-droon 4K-kaameraga (foto #3)
  • 4DRC 4DF3 GPS-droon 4K-kaameraga (foto #4)

1 / 4

Kuulutus ei ole aktiivne

4DRC 4DF3 GPS-droon 4K-kaameraga

4K 5GHz kaamera pildiedastus: F3 on kaamera droon täiskasvanutele. 4K HD kaamera jäädvustab teie imelised hetked uskumatult detailselt; 120° lainurkobjektiiv ja kaugjuhitav 90° reguleeritav struktuur avardavad teie vaadet ning 5 GHz FPV tehnoloogia tagab pikema ja sujuvama pildiedastuse.
GPS-i automaatne naasmine ja jälgimine: GPS-i automaatne naasmine, järgige mind, objektide jälgimine ja kohandatud tee. Ärge kunagi muretsege droonilennu seikluse alustamise pärast oma kodumurul või maailma lõpus. Kuni 12 GPS-satelliiti saadab drooni kõikjal maailmas. See jälgib ja jälgib sind automaatselt, võimaldab keskenduda hetkele, teha hea selfie. Lisaks lendab see nii, nagu soovite, kui olete määranud ainulaadse tee.
Arvukad funktsioonid, lõputu lõbu: 4D-F3 droon võib olla suurepärane fotograafiatööriist. Režiim Follow me, huvipunkt, teekonnapunktid ja objekti jälgimine vabastab teie käed ja võimaldab teil keskenduda loomingulisele videosisule. Videote salvestamise ajal saate isegi jutustust lisada. Ostke see ja filmige oma seiklusi või õnnelikke hetki.
2 moodulakut: 2 akut kestavad 50 minutit. Nii droonivarred kui ka propellerid on kokkupandavad. Varustatud ühe võtmega õhkutõusmise/maandumise/tagasitõstmise, automaatse ujuki, peata režiimi ja 3-käigulise lülitiga, on see algajatele väga sõbralik. See aitab teil teha suurepäraseid selfisid või taevast alla vaadates panoraamvaateid.
Lihtne lennata: kõrguse hoidmine paneb drooni õhus hõljuma ilma gaasipedaalita; nutikas koju naasmine ja hädapeatus vabastavad teie meeled drooni kaotamisest; õhkutõus/maandumine aitab selle kiiresti ja lihtsalt üles riputada. Ideaalne droon algajale!
Professionaalne droon: see droon on väga kerge ja kaalub 240 g. Selle kaalu põhjal pole FAA-s registreerimine vajalik. Mini suurust on lihtne kaasas kanda. Kuigi see droon on kerge, on sellel tugev tuuletakistus ja see talub 3. taseme tuult, FPV ülekandeulatus kuni 1200 jalga, juhtimisulatus kuni 2000 jalga.

  • Kategooria Droonid, quadcopterid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 16.06.2024 14:34

OSK

Kasutaja alates märtsist 2010

  • Firma
  • Kasutaja on tuvastatud
S

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 370

Kuulutuse number: 12340911

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt