• Abi kaalu langetamisel (foto #1)
  • Abi kaalu langetamisel (foto #2)
  • Abi kaalu langetamisel (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Abi kaalu langetamisel

Olete juba tüdinud püüetest saavutada oma ideaalkaal?

Isegi kui teate ja kasutate toiduaineid, mille seedimine võtab rohkem energiat, kui annab?

Isegi kui teate, kuidas tervislikult ja mugavalt paastuda?

Nüüd on võimalus saada jälile, miks mõndadel on see lihtne, aga teistel võimatuna tunduv.

Lisaks võimalus enda elu täiustada 10 põhiprintsiibiga tervislikuma menüü ja elustiili valikul, et saavutada soovitud vorm ja tervis.

Asendid, mis aitavad kehasse kinni jäänud vedelikke liikuma panna ja jaotada kogunenud varusid. NB! Hilja, kui kogunenud vedelikud/tursed/rasvad ei võimalda enam vastu seina sirge seljaga 5 kükki teha järjest ja sujuvalt!

Tasuta nõuandena soovitan kohe enne esimest konsultatsiooni teha meditsiinilised uuringud, et välja selgitada pankrease rasvumisprotsent, mis on põhiliseks diabeedi tekke ohuks.

Teadusandmebaasides on baktereid, mis soodustavad rasvumist (n. tselluliiti põhjustav bakter). Ka neid on võimalik tuvastada vereproovist. Neile võib viidata ka kõrge vererõhk, mis on keha otsene reaktsioon.

Samas nn krooniline madal vererõhk võib viidata toksikoosile, sh ravimitest või infektsioonidest (sidekoes, närvikiudude mikroobsest nakatumisest või endokriinsüsteemi tasakaalutusest) ja kahjuks kohv või maiustused pole piisav pikaajaline lahendus, kuigi võib enesetunnet ajutiselt parandada.

Analüüsin nii takistusi kui eeldusi väljakujunenud tervises, menüüs ja igapäevases elukorralduses, et langetada kaalu võimalikult ohutult tervisele.

Poolesaja dieedi hulgast sobivaima menüü valik vastavalt elustiilile ja -etapile. Muudatuste soovitused elustiili, mida termodünaamikast lähtuvalt eelistavad propageerida USA teadlased dieetide asemel viimasel ajal.

Esimene tund tasuta. Esimeses tunnis fikseerime hetkeseisu ja analüüsime võimalikke stsenaariume ideaalkaalu saavutamiseks. Edasised juhtnöörid, välitreeningud ja entusiasmi üleval hoidmine kokkuleppel kokkusaamisel või e-kirja teel.

Julge pealehakkamine on pool võitu!

Kaotada pole midagi, peale lisakilode.

Naljaga pooleks võiks öelda, et energiavahetuse teel võite need annetada minule.

Võtke lahkesti ühendust.

  • Kategooria Kehahooldus
  • Lisatud 08.03.2022 15:49

Jumalanna

Kasutaja alates novembrist 2009

  • Eraisik
  • 49 kuulutust
KS
Jälgi

Vaatamisi: 198

Kuulutuse number: 10312693

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt