• AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER (foto #1)
  • AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER (foto #2)
  • AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER (foto #3)
  • AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER (foto #4)

1 / 4

AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER

499 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

Arvutid.Audio

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Müüa väga heas korras AUDIOLAB 8000CD CD PLAYER. Koos karbiga ja puldiga.

Audiolab 8000CD on kõrgekvaliteediliste CD-mängijate järgmine põlvkond, kuid hämmastaval kombel on see taskukohase hinnaga. Kuigi hea võimendi disaini põhialused ei ole viimase kümne aasta jooksul palju muutunud – samad topoloogilised põhimõtted kehtivad tänapäeval, mis toona –, sama ei kehti digitaalsete süsteemiallikate, näiteks CD-mängijate kohta.

Audiolab 8000CD on täiesti uue disainiga. Kasutades eritellimusel projekteeritud transporti, mis on optimeeritud täpseks andmete edastamiseks kõige uuematesse Crystal DAC-idesse, on see võimendite vääriline partner ja on üksinda üks parimaid CD-mängijaid oma hinna lähedal.

Audiolab 8000CD on tehnoloogia tipptasemel. Topoloogia on pühendatud kvaliteetsele heli taasesitamisele, kusjuures mängija digitaalse ja analoogfaasi eraldamiseks kasutatakse kahte toiteallikat, mille eesmärk on pakkuda kahe boksiga mängija jõudlust integreeritud masin.

Audiolab 8000CD-l on ka tagasiühilduvus vanemate audiolabi süsteemidega, mida säilitab uus kaugjuhtimispult (kaasas), samas kui uus hõbedane kujundus, VFD-ekraan ja tipptasemel jõudlus tagavad, et 8000CD on palju enamat kui tühine uuendus.

Uusimad Crystal DAC-id annavad teile väga kvaliteetse heli.Kvaliteetne heli taasesitus fantastilise hinnaga Eritellimusel disainitud CD-mehhanism tagab ühtlaselt sujuva andmeedastuse

Signal to noise ratio Better than 100dBA

Finish Silver

Output impedance 100 Ohms

Frequency Response 1 20Hz to 20 kHz +/- 0.5dB

Digital Output SPDIF

Output level 2.4V rms

Channel Separation CD Better than 100dB @ 1kHz

Piltid originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal. Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

  • Kategooria CD mängijad ja rekorderid
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud Täna, 22:34

Arvutid.Audio

Kasutaja alates oktoobrist 2013

  • Eraisik
  • 1 245 kuulutust
AJ
Jälgi

Vaatamisi: 1087 (+3 täna)

Kuulutuse number: 12074333

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt