• Auto 3D põrandamatid ja pakiruum (foto #1)
  • Auto 3D põrandamatid ja pakiruum (foto #2)
  • Auto 3D põrandamatid ja pakiruum (foto #3)
  • Auto 3D põrandamatid ja pakiruum (foto #4)

1 / 4

Auto 3D põrandamatid ja pakiruum

35 €

Saadavus: mitu

Kirjuta
Matsuri, Setomaa vald, Võrumaa

Autode salongi polüuretaanist põrandamatid on polümeermaterjalist tooted, mis on paigutatud põrandaniššidesse, et tagada auto puhtus ja mugavad töötingimused.

Tartu, Põlva, Võru järeletulemine. Tallinn nõudmisel. Teistesse piirkondadesse nõuab Omniva Smartpost 100% ettemaksu koos saatmisega. Tarneaeg 7-14 päeva. Tellimuse vastuvõtmiseks on vajalik sümboolne ettemaks või täielik ettemaks teie valikul, mis tuleb kirjas ära näidata. Samuti on vaja märkida auto mark, mudel, tootmisaasta, keretüüp! Hind võib sõltuvalt sõiduki margist ja mudelist veidi erineda.

Kaitse

Vaipade põhiülesanne on kaitsta auto salongi mustuse ja niiskuse eest. See saavutatakse kõrgete külgede, tagumise istmerea hüppaja, kuju ja tekstuuri elementide, materjali omaduste ning patenteeritud 3D hüppamistehnoloogia abil juhi jala puhkealal, mis pakub täiendavat kaitset, hoides auto salongi sisemuses. selle algsel kujul.

Ohutus

Materjalil, millest matid on valmistatud, on libisemisvastased omadused. Vaipade kinnitamiseks auto salongis kasutatakse nendega spetsiaalseid kinnitusvahendeid. Juhi vaiba esiosa kuju, mis läheb gaasipedaali alla, välistab pedaalide ebanormaalse kinnikiilumise.

Esteetika

Vaipade geomeetria täielik kokkulangevus põranda konfiguratsiooni, värvilahenduse, tekstuuriga – kõik toimib vaipade täielikuks integreerimiseks salongi sisemusse.

Areng

Polüuretaanmatid töötatakse välja iga sõiduki jaoks eraldi. Kasutatakse 3D-skaneerimise meetodit.

Materjal

Polüuretaan on kaasaegne keskkonnasõbralik polümeermaterjal, millel on järgmised omadused:

Keskkonnaohutus.

Neutraalsus agressiivse keemilise keskkonna suhtes.

Vastupidavus temperatuurimuutustele, alates -50C kuni +50C.

UV vastupidavus.

Elastsus.

Kulumiskindlus.

Libisemisvastane.

Kergus.

Sobib auto salongi värvilahendusega.

Ainult esmase materjali (tooraine) kasutamine tagab toote tarbijakvaliteedi stabiilsuse tootest tootesse, partiist partii.

Paigaldamine

Tootekvaliteedi parandamise programmi raames läks meie ettevõte üle 100% kinnitusdetailide paigaldamisele. Kui autol on standardsed vaibakinnitused, kasutame originaalkinnitusi. Kui kinnituskohti pole ette nähtud, paigaldame universaalsed kinnitused, mis tagavad tööohutuse.

Ärakasutamine

Polüuretaanmatid on kummist kaks ja pool korda kergemad, säilitavad oma kuju ning neid on lihtne eemaldada ja tagasi panna. Neid on lihtne puhastada, neil on suurem kulumiskindlus ja need loovad tunde, et need on interjööriga täielikult sulandunud. Materjali ja tekstuuriprofiili omaduste tõttu tagavad matid libisemisvastase efekti. Juhi vaiba esiosa eriline kuju, mis läheb gaasipedaali alla, välistab pedaali ebanormaalse haardumise vaibaga.

Vaipu saab kasutada kõige raskemates ilmastikutingimustes, säilitades samal ajal kõik nende füüsikalised ja mehaanilised omadused.

Tellimiseks tuleb märkida sõiduki mark, mudel, tootmisaasta ja keretüüp.

Tartu, Põlva, Võru - kohaletoomine tasuta.

  • Kategooria Interjöör
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 28.04.2024 02:36

TDL

Kasutaja alates märtsist 2011

  • Eraisik
  • 5 kuulutust
Д
Jälgi

Vaatamisi: 697 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12117380

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt