• Autokool Sõiduõpetaja Sõiduõpe Tallinn Haapsalu (foto #1)
  • Autokool Sõiduõpetaja Sõiduõpe Tallinn Haapsalu (foto #2)

1 / 2

Kuulutus ei ole aktiivne

Autokool Sõiduõpetaja Sõiduõpe Tallinn Haapsalu

INSTRUCTOR

Meil on võimalus õppida nii eesti, vene kui ka inglise keeles.
Võimalus läbida B-kategooria sõiduõpe nii manuaal kui ka automaatkäiguvahetusega autoga.
Kõik meie instruktorid on kogenud õpetajad kõrge praktilise sõidueksami sooritamise protsendiga.
Pimedaaja sõidu koolitus, Säästlikusõiduviisi harjutused "Ecidriving", Algastme riskivältimmise ja Lõppastme koolitus "Talvesõit" toimuvad aastaringselt.

Enamik autokoole ei paku oma õpilastele kvaliteetset praktilist sõiduõpetust. See on tingitud juhilube saada soovivate inimeste suurest hulgast, mistõttu ei ole võimalik sõiduõpetajate aega korrigeerida selliselt, et igal õpilasel oleks mugav.

Iga juhilube taotleda sooviv õpilane vajab kogenud sõiduõpetajat. Autot juhtima õppida on väga raske, seepärast, kui te saate aru, et mõne kriteeriumi järgi teie juhendaja teile ei sobi, on parem ta kohe õppimise alguses välja vahetada, lükkamata seda hilisemaks.

Enamasti on sõiduõpetajast loobumise kriteeriumiks inimfaktor, sest kõik me oleme erinevad ja mitte kõik inimesed ei mõista üksteist ühtviisi hästi. Oluliseks kriteeriumiks on ka juhendaja kogemus. Autokoolides esineb kogemusteta juhendajaid tavaliselt harva, sest enne sõiduoskuste õpetama hakkamist läbivad nad ise koolituse. Igal sõiduõpetajal peab olema kaasas juhiluba või töötõend ja sõiduõpetajatunnistus, kui teil tekib mingeid kahtlusi, võite alati seda näha paluda. Hea juhendaja näitab sõiduõppe käigus teile alati auto juhtimise nüansse, jutustab, mõnel juhul ka näitab, kuidas käituda ebastandardses olukorras. Kui teie sõiduõpe sattus kevad- või sügisperioodi, siis võib teil selliseid olukordi hulganisti tekkida, sest Eestis tuleb kord lund, kord vihma või esineb mõni muu ilmastiku anomaalia.

Sõiduõpetaja peab esitama koolitusmaterjali teile arusaadavas keeles, kuna ta on mingil määral teie õpetaja. Ärge kartke oma juhendajale küsimusi esitada, sest koolitusperioodil peate teda usaldama nagu iseennast. Tänu sellele tunnete te end teel kindlalt nii õppesõidu ajal kui ka eksamil ning muidugi ka edaspidi, kui olete juhiloa kätte saanud, mis on väga oluline igale algajale juhile.

Samuti toimub pidevalt ka uute õpilaste vastuvõtt autokooli.

  • Kategooria Teenused
  • Lisatud 28.02.2024 22:56

DriveInstructor

Kasutaja alates novembrist 2022

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
I
Jälgi

Vaatamisi: 575

Kuulutuse number: 11702290

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt