• Automaatne kalatoitja akvaariumile, auto kalasöötja (foto #1)
  • Automaatne kalatoitja akvaariumile, auto kalasöötja (foto #2)

1 / 2

Automaatne kalatoitja akvaariumile, auto kalasöötja

32.99 €

Saadavus: 5 tk.

Kirjuta
Tallinn

Automaatne kalatoitja akvaariumile, ajamõõturiga dosaator

Automaatne kalatoitja on seade, mis on spetsiaalselt välja töötatud kaladele automaatse toidu pakkumiseks akvaariumis või tiigis. Siin on mõned punktid, mis selgitavad, miks see on kasulik lisavarustus:

Regulaarne toitmine: Automaatne kalatoitja tagab kaladele regulaarse toitumise isegi siis, kui te pole akvaariumi lähedal. Seda saab programmeerida toidu pakkumiseks kindlal ajal või kindlate intervallidega, mis võimaldab kaladel saada piisavalt toitaineid.

Vee kvaliteedi säilitamine: Käsitsi kalade söötmine võib viia liigse toidu jääkide kogunemiseni akvaariumis ja veereostuseni. Automaatne kalatoitja aitab vältida seda probleemi, kuna saate täpselt määrata toidu portsjonid, mis antakse iga kord. See aitab säilitada vee kvaliteeti ja ennetab kalade ülerahvastust.

Mugavus ja paindlikkus: Automaatne kalatoitja pakub mugavust ja paindlikkust kalade söötmisel. Saate määrata igaks söögikorraks sobiva aja, mis on eriti mugav, kui te pole kohal või ei saa regulaarselt söötmist kontrollida. Samuti saate automaatse kalatoitja abil seadistada mitu söötmist päevas või kindlatel päevadel, olenevalt kalade vajadustest.

Stressi vähendamine: Käsitsi kalade söötmine võib neid stressi tekitada, eriti kui nad pole harjunud teie kohalolekuga akvaariumi juures. Automaatne kalatoitja võib aidata stressi vähendada, kuna kalad saavad toitu ilma teie otsest mõjueta.

Tellige mugav seade endale ja oma lemmikloomadele.

  • Kategooria Akvaarium
  • Lisatud 29.03.2024 10:45

forgamers.ee

Kasutaja alates oktoobrist 2015

  • Firma
  • Andmed on kontrollitud
  • 7 kuulutust
KT
Jälgi

Vaatamisi: 264 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12237436

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt