• Baby monitor (foto #1)

1 / 1

Baby monitor

40 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

okipower

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

1 kaamera
1x 2,0 tolline LCD-vastuvõtja
2 toiteadapterit
1 kasutusjuhend

Infrapuna-öine nägemine ja temperatuuri jälgimine: 15 jalga/5 m öise versiooni vahemik. Võite olla kindel, et näete oma last päeval ja öösel. Sellel on turvalisem, selgem ja parem signaal. Hoidke oma beebil kogu öö silma peal automaatse öise nägemise ja temperatuuri reguleerimise abil.

Pikamaa digitaalne signaal, kahesuunaline vestlus ja mitme keele tugi: beebimonitoril on takistusteta tööulatus kuni 160 jalga siseruumides / 850 jalga väljas, näete oma last ja kuulete tema häält igal ajal viivituseta, kuulete kõlab väga selgelt ja lapse vestlus naaseb lapse juurde. Toetage inglise/prantsuse/hispaania/itaalia/saksa keelt

Suure mahutavusega aku: kuni 8 tundi aku tööiga Vox monitori raadiumis. Vox-režiimis pole vaja monitori akut öö läbi laadida. Sisseehitatud kaughällid aitavad beebil magama jääda.

Hällilaulud puldiga: Hällilaulud on seadmesse eelinstallitud, vajuta vaid 3 sekundit muusikaklahvi, sisseehitatud hällilaulud aitavad beebil kiiresti uinuda.

Lihtne paigaldamine: seda juhtmevaba beebiraadiot on väga lihtne paigaldada, te ei pea telefoni ühendama, pole vaja mingeid keerulisi protseduure, lihtsalt ühendage ja mängige! Kaamera peab olema kogu aeg vooluvõrku ühendatud ja kuvari toiteallikaks on suure mahutavusega liitiumpolümeeraku, mida tuleb laadida, kui monitori ei toita.

  • Kategooria Vahendid
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 12.04.2024 12:07

okipower

Kasutaja alates oktoobrist 2009

  • Eraisik
  • 16 kuulutust
O
Jälgi

Vaatamisi: 253 (+2 täna)

Kuulutuse number: 11799402

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt