• Buckingham (foto #1)
  • Buckingham (foto #2)
  • Buckingham (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Buckingham

Buckinghami kaitse ja metallist sisestusega teraskaitsed

Tootja Buckinghami ergonoomilised ja usaldusväärsed kaitse- ja metalldetailidega teraskaitsed on mõeldud neile, kes tegelevad professionaalselt arboristika ja kõrgusega seotud töödega. Komplekt on erinevate spetsialistide seas väga populaarne. Iga detail on läbimõeldud ja valmistatud rangelt vastavalt esitatud nõuetele.

Metallist sisestusega gaffi iseloomulikud omadused:

kaitsvate sisetükkide tihe kinnitus jalale;

metallist sisestuste tõttu usaldusväärne kuju säilitamine;

kinnitusdetailide keerdumise vältimine.

Tänu sellistele teraskaitsmetele pole mitte ainult mugav, vaid ka täiesti ohutu mitmesuguste tööde kõrgusel teostamine. See on eriti hinnatud pikaajalise töötamise ajal rasketes tingimustes. Erinevate eeliste kombinatsioon võimaldab neid Buckinghami teraskaitsmeid klassifitseerida eranditult professionaalseteks seadmeteks.

Kujunduslikud omadused ja tööpõhimõte

Kinnitussüsteemi aluse moodustavad kaks pehmet, kuid vastupidavat rihma, mis tagavad kaitse tiheda sobitamise sääreosaga. Pärast fikseerimist jäävad kaitsepiirded jalga ja ei vääna tänu väikeste metallist sisetükkide olemasolule. Need on äärmiselt mugav vahend puude ronimiseks.

Kõigi ülesannete täitmiseks pakutakse täielikku inventari komplekti:

paar terasest käepidemeid;

puu otsa ronivad okkad;

metallist sisetükid;

vööd (vähemalt 6 tükki);

nahast kaitsekate.

Need elemendid koondatakse kiiresti ühte komplekti, mille järel saab neid kohe kasutada arboristika jaoks. Piisab lihtsalt turvavööde reguleerimisest vastavalt individuaalsetele parameetritele ja fikseerida need jalale vastavalt juhistele. Seadmed vähendavad märkimisväärselt sääre- ja labajala koormust tõstmise ajal, võimaldades teil korraga teha suure hulga tööd.

Tööriistu on testinud paljud spetsialistid. Tootja Buckingham jälgib tähelepanelikult pakutavate toodete kvaliteeti, nii et see läbib range valiku ja sertifitseerimise. Mitme tegutsemisaasta jooksul pole ilmnenud ühtegi jaotust. Meie müügis olevad teraskaitsmed on varustatud laiade ja jäikade ümbermõõtudega, nii et neid on mugav kasutada kõrgete tööjalatsitega - pahkluu või saabastega. Meie poest leiate täieliku komplekti arboristikat ja muud tüüpi tööd kõrgusel.

Sellele tootele kehtib üheaastane tootjagarantii.

  • Kategooria Taimed
  • Lisatud 05.08.2020 19:40

Al122

Kasutaja alates märtsist 2020

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
A
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 40

Kuulutuse number: 10212049

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt