• CHAGA kompleks (foto #1)
  • CHAGA kompleks (foto #2)

1 / 2

CHAGA kompleks

42 €

Helista

Kirjuta

Eduard777

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

KASEKÄSN + TINDIK + LÕVILAKK (UUS looduspreparaat)!

Kasekäsn (e must pässik, ingl. k. Chaga) – taela steriilne viljatu vorm, kasvab peamiselt kasel, harvem pihlakal, pajul, tammel, lepal, valgel pöögil, on tumepruuni või musta värvi, veidi läikiva pinnaga. Kogutakse aastaringi.

Kasekäsn on tõenäoliselt seen number üks, mis juba on leidnud meditsiinis kasutamist. Juba 19.sajandil loeti Venemaal ja Poolas kasekäsna tõmmist vahendiks vähi vastu. Tähelepanekute kohaselt on paikades, kus elanikkond regulaarselt kasekäsna leotist kasutab, mao-soolestikuhaigused ja pahaloomulised kasvajad küllaltki harvad. Handid Lääne-siberis kasutavad seda seent tuberkuloosi, südamehaiguste, maksa- ja maohaiguste profülaktikaks ja raviks.

Teadlased on kindlaks teinud, et raviomadustega on värvivad vees lahustuvad ained. Kasekäsnast valmistatud preparaadid on andnud positiivseid tulemusi mao-soolestikuhaiguste (haavandtõbi, gastriidid) ravis. Need haigused eelnevad sageli vähile. Kasekäsnatõmmisel on organismile ka üldine toniseeriv mõju, mis tõenäoliselt seletab kaugelearenenud vähivormidega patsientidel seisundi kergenemist. Loomkatsetes on kindlaks tehtud, et kasekäsnapreparaat soodustab pahaloomuliste kasvajate lagunemist haiguste varases staadiumis.
Praegusajal kasutatakse kasekäsna preparaate meditsiinis haavandtõve, gastriidi ravis, soolestiku töö normaliseerimiseks, närvisüsteemi rahustamiseks, töövõime suurendamiseks. Kasekäsn pole toksiline ja vastunäidustusi selle kasutamiseks pole.

Tähelepanu: kasekäsna preparaadi tarvitamise ajal ei tohiks samaaegselt võtta penitsilliini ja teha glükoosi veenisiseseid süste.

Kasekäsna kasulikud omadused:

· Kasekäsn sisaldab mineraalsooli. Tuhasisaldus on kuni 15%. Kasekäsna koostisse kuuluvad ränisoolad, seal on küllalt palju rauda, alumiiniumi, kaltsiumi, magneesiumi, naatriumi, kaaliumi, tsinki, vaske ja mangaani. Kõik need ained tugevdavad meie luid, on kasulikud südamele, tõstavad immuunsust.

· Kasekäsnas leidub organismile väga vajalikke happeid: oblikhape, sipelghape, äädikhape jt.

· Kasekäsn ei sisalda mingeid farmakoloogiliselt aktiivseid aineid, seetõttu võiksid seda kasutada ja absoluutselt terved, eriti eakad inimesed, et aktiviseerida ainvahetust. Preparaat annab jõudu ja energiat, paraneb enesetunne. Inimene tunneb ennast kergelt.

· Kasvajatevastane vahend.

· Paraneb vere koostis.

· On antimikroobse toimega, normaliseerub kogu mao-seedetrakti töö, taastub soolestiku mikrofloora, mao- ja 12-sõrmiksoole haavandid paranevad (armistuvad).

· On kuseeritust soodustava ja spasmolüütilise mõjuga.

· Alandab vererõhku, vähendab pulsisagedust.

Tindik (lad. Coprinus) — seeneliik šampinjonide perekonnast (Agaricaceae).

Kasutamine:

· kroonilise alkoholismi ja napsitamise ravi

· diabeet

· rinna- ja eesnäärme vähk

· kui põletiku- ja valuvastane vahend

· kõhukinnisuse ja hemorroidide puhul

Alkoholi tarvitamisel hakkab maks organismi sattunud piirituse kahjutuks tegemiseks töötama välja vastumürki – ferment alkoholdehüdrogenaasi.

Preparaadi tarvitamisel hakkab joonud inimene end kiiresti halvasti tundma, nägu ja kael lähevad punaseks, võib tekkida iiveldus, peavalu – st kiiresti pärast alkoholi tarvitamist tekivad pohmellinähud. Inimene ei saa palju juua, tekivad ebameeldivad aistingud. Sellise seisundi pideval kordumisel tekib alkoholi suhtes negatiivne hoiak ja väheneb huvi joomise vastu. Tindik ei kutsu esile ohjeldamatut oksendamist ega tugevat mürgistust, kuid vastikust alkoholi vastu tekitab suurepäraselt.

On avaldatud jaapanlaste uuringud, kus on tõestatud tindiku efektiivsus eesnäärme adenoomi, eesnäärme vähi, diabeedi ja liigesehaiguste puhul. Tindikul on samuti mikroobidevastane toime, sh kuldse streptokoki antibiootikumiresistentsete vormide suhtes.

Lõvilakk (Hericium erinaceus)

Lõvilakk on väliselt sarnane nuudlitele või tutile ning esmapilgul pole sellel seentega mingit seost. Sellegipoolest on Hericium erinaceus söödav ning kasvab nii elus kui surnud puudel. Töödelduna meenutab lõvilakk värvilt ja tekstuurilt mereandi. Seejuures on tal hea maitse ning teda kasutatakse laialdaselt traditsioonilises hiina meditsiinis antioksüdantsete omaduste võime tõttu alandada veresuhkru taset.

Rahvameditsiinis kasutatakse teda laialdaselt kroonilise ja atroofilise gastriidi, seedetrakti vähi, mao ja leukeemia raviks. Ida meditsiinis kasutatakse seda immunostimulaatori, närvirakkude kasvu ja taastumise stimulaatorit, antiseptikut. Seene aktiivsed koostisained on: производные циатана, эринацины, гериценоны, beeta-D-glükaanid, ergosterool – provitamiin D.

Lõvilakka on Ida-Aasias toiduks ja fütoteraapiaks kasutatud iidsetest aegadest. On teada, et lõvilakk soodustab närvide kasvamist tänu närvide kasvufaktori sekretsioonile, mis osaleb kolinergiliste neuronite toetamisel ja ülesehitusel kesknärvisüsteemis. Laboratoorsed uuringud on näidanud, et lõvilakk suudab ennetada lühiajalise ruumimälu ja visuaalse eristuse häireid tänu amüloidsete peptiidide β (25-35) olemasolule. See avastus näitab, et seen võib olla kasulik kognitiivse düsfunktsiooni profülaktikas.

Erinevad uurijad väidavad, et lõvilakk võib olla üks efektiivsemaid tooteid terve rea haiguste vastu. Kasu tervisele väljendub mälu ja meeleolu paranemises, ärevuse ja depressiooni vähenemises. See stimuleerib närvide kasvufaktori (NGF) loomulikku väljatöötamist, tugevdab immuunsüsteemi, stimuleerib seedesüsteemi. Lõvilakk osaleb organismi kaitsmisel vähi eest, aitab reguleerida veresuhkru ja kolesterooli taset.

Vastunäidustused: ei soovitata lastele, rasedatele, rinnaga toitvatele emadele.

Kasekäsn koostis:

Ühes kapslis: Kasekäsna ekstrakt (Inonotus obliquus) – 200mg, tindikuekstrakt (Coprinus) –150mg, lõvilakaekstrakt (Hericium erinaceus) –150mg.

Pakend: 120 kapslit х 500 mg

Tarvitamine: võtta pärast sööki või söögiaegade vahel, peale juua 0,5-1 klaas sooja vett temperatuuriga mitte üle 50°С

Annustamine: 1. nädal – 1 kapsel 1-2 korda päevas. Edasi arvestades individuaalset taluvust suurendada annust 2 kapslini 2 korda päevas. Vajadusel 2 kapslit 3 korda päevas.

TÄHELEPANU!
Varem oli see sisu 100 kapslit pakis, ning nüüd on 120 kapsel.
Hind nendele toodetele praegu jäävad samaks, mis oli varem!

Hind on 53 eur

Soodushind 42 eur!

  • Kategooria Biolisandid, retseptivabad preparaadid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 02.05.2024 04:40

Eduard777

Kasutaja alates märtsist 2009

  • Eraisik
  • 46 kuulutust
E
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 229 (+3 täna)

Kuulutuse number: 11977953

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt