• Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #1)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #2)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #3)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #4)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #5)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #6)
  • Duux Beam Mini õhuniisuaja Must (foto #7)

1 / 7

Duux Beam Mini õhuniisuaja Must

139.99 €

Sisaldab KM

Helista

Kirjuta

www.medkeskus.ee

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Tutvuge Beam Miniga: suure võimsusega, kuid minimaalse jalajäljega niisutaja. Selle 3-liitrise veepaagi maht ja suur udukogus (300 ml tunnis) tagavad optimaalse jõudluse. Tänu oma parimale täitmisvõimele on Beam Mini lisamine ja sellega tegelemine sama lihtne kui taimede kastmine. Ja selle sisseehitatud temperatuuriandur ja hügrostaat tagavad, et olete alati õhukvaliteedi kontrolli all. Kaugjuhtimispulti saab hõlpsaks juurdepääsuks seadmesse hoiustada. Täiesti uue Duux rakendusega saab Beam Minit kasutada igal ajal ja igal pool.

Kuiv nahk? - Kui õhuniiskus on madal, väheneb vee hulk nahas, mistõttu nahk kaotab (osaliselt) oma elastsuse. Selle tulemusena võib nahk ärrituda, sügeleda või isegi murduda kergemini, nagu see ka juhtub lõhenenud huulte puhul. Samuti võivad tekkida kuivad silmad.

Hingamisteede raskused? - (Liiga) kuiv õhk ärritab hingamisteid, mis võib süvendada astmat, KOK-i ja allergilisi reaktsioone.

Peavalu? - Kui õhk on (liiga) kuiv, on alveoolidel raskem omastada sissehingatavast õhust piisavalt hapnikku. Seetõttu võib vereringesse sattuda vähem hapnikku, mis põhjustab peavalu, keskendumisraskusi ja väsimust.

Külm? - Madal õhuniiskus ei põhjusta mitte ainult külmetushaigusi, vaid muudab teid ka vastuvõtlikumaks külmetushaigustele ja/või gripile. Seda seetõttu, et madala õhuniiskuse korral püsivad viirusosakesed õhus kauem.

Staatiline elekter? - Vesi tagab elektronide hea juhitavuse, mistõttu on niiskes õhus palju vähem staatilist elektrit. Talvel on õhuniiskus sageli madal, nii et asjad muutuvad kiiremini staatiliseks.

Ultraheli? - Beam Mini on ultraheli niisutaja. Seda tüüpi niisutaja töötab vibratsiooniga, mis muudab vee müratult nähtavaks uduks. Koos sisseehitatud hügrostaadiga tagab Beam Mini kodus õhuniiskuse optimaalse taseme (40-60%).




Beam Mini: nutikas ja võimas minimaalse jalajäljega niisutaja


Kuiv õhk lõpeb täna

Tutvuge Beam Miniga: suure võimsusega minimaalse jalajäljega niisutaja. Selle 3-liitrise veepaagi maht ja suur udukogus (300 ml tunnis) tagavad optimaalse jõudluse. Tänu oma parimale täitmisvõimele on Beam Mini lisamine sama lihtne kui taimede kastmine. Ja selle sisseehitatud temperatuuriandur ja hügrostaat tagavad, et olete alati õhukvaliteedi kontrolli all. Kaugjuhtimispulti saab hõlpsaks juurdepääsuks seadmesse hoiustada. Täiesti uue Duux rakendusega saab Beam Minit kasutada igal ajal ja igal pool.

Sobib igasse interjööri

Beam Mini on väikese ruumi jäljega ning see on läikiva valge või musta disainiga ja matt viimistlusega. Tugev alumiiniumist alus koos sisseehitatud meeleolu valgustusega muudab selle suurepäraseks disainielemendiks igas majas.

Toode, mis avaldab muljet

Ultraheli udu väljundvõimsusega 300 ml tunnis parandab Beam Mini sisekliimat paremini kui ükski teine toode. 3-liitrine veepaak töötab 20 tundi kuni 30 m2 ruumides, samas kui isereguleeruv hügrostaat pakub õhuniiskust 40-90%. Ja vähem kui 32 dBA-ga, on Beam Mini äärmiselt vaikne.

Lihtne kasutada

Beam Minil on 3 väljund taset ja isereguleeruv hügrostaat, mis reguleerib automaatselt väljundit vastavalt teie eelistatud sätetele. Sellel on automaatne väljalülitus taimer ja see jälgib veetaset, niiskust ja temperatuuri – nii et olete alati kursis. Katlakivivastane ja antibakteriaalne filtrikassett tagab alati puhta ja hügieenilise udu väljundi.

Täielik kontroll ja ühendus

Beam Mini pakub täielikku juhtimist: selle kõrge eraldusvõimega LED-ekraan annab kogu vajaliku teabe, sealhulgas seaded ja väärtused, nagu temperatuur ja niiskus. Ja kaugjuhtimispuldiga saate Beam Minit juhtida kõikjal ruumis, mis tähendab, et te ei pea isegi püsti tõusma. Ülima mugavuse huvides kasutage oma õhukvaliteedi jälgimiseks ja juhtimiseks visuaalse liidesega Duuxi rakendust.

  • Kategooria Elektroonika
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 06.05.2024 13:56

www.medkeskus.ee

Kasutaja alates jaanuarist 2023

  • Eraisik
  • 9 kuulutust
M
Jälgi

Vaatamisi: 217 (+3 täna)

Kuulutuse number: 11873806

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt