• Eesti-vene tõlge (dokumendid, veebilehed, koolitööd jpm) (foto #1)

1 / 1

Eesti-vene tõlge (dokumendid, veebilehed, koolitööd jpm)

Hind määramata

Kirjuta
Tallinn

Tere!

Minu nimi on Julia ja ma armastan tõlkida! :)

Pakun eesti-vene-eesti tõlketeenuseid. Kui vajate kvaliteetselt tehtud tööd Teie poolt määratud kuupäevaks ja adekvaatse hinnaga, siis ma võin Teid aidata!

Natuke enda kohta: 35-aastane naisterahvas Tallinnast, olen töötanud tekstidega (tõlked, toimetamine) juba 15 aastat. Eesti keel on tasemel C1, vene keel on emakeel, inglise keel - C1, soome keel - B1. Olen väga tähelepanelik detailide suhtes, pedant selle parimas mõttes :) Armastan inimestega suhtlemist ja suhtun igasse oma klienti sõbralikult ja empaatiliselt (jah, ka tõlgi töös on see väga kasulik iseloomu omadus!). Püüan saavutada 100% tulemusi kliendi poolt püstitatud ülesannetes.

Minu kliendid - kes nad on? Minu klientideks on nii eraisikud kui ka erinevad veebipoed, ilusalongid, äppide arendajad, idufirmad ja start-upid, nii offline- kui ka online-ettevõtete omanikud ja paljud teised.

NB! 📖 Pakun ka abi eesti - ja venekeelsete kooliülesannete kirjutamisel (esseed, referaadid, kirjalikud tööd, arvestustööd jne).

Hindan pikaajalist koostööd ja hakkan hea meelega Teie usaldusväärseks partneriks. Muide, minu "vanim" klient pöördub minu poole juba pea 7 aastat :)

Väiksemad tellimused (1-3 lk teksti) täidan samal päeval!

Palun kirjutage privaatsõnumitesse, vastan 1 päeva jooksul.

Tänan!

  • Kategooria Tõlketeenused, keeleõpe
  • Lisatud 02.04.2024 12:42

olsenjulia

Kasutaja alates maist 2010

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 1 kuulutus
JB
Jälgi

Vaatamisi: 1484 (+1 täna)

Kuulutuse number: 10873983

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt