• Elizavecca 24k kuldne tigude puhastusvaht (foto #1)
  • Elizavecca 24k kuldne tigude puhastusvaht (foto #2)

1 / 2

Kuulutus ei ole aktiivne

Elizavecca 24k kuldne tigude puhastusvaht

Elizavecca 24k Gold Snail Cleansing Foam puhastusvaht tigu mutsiini ja kullaga. Puhastab naha kosmeetikatoodete jääkidest, ebapuhtusest, liigsest naharasust. Lisaks koorib see epidermise keratiniseeritud kihti, ei kuivata nahka ja on noorendava toimega.

Peamised toimeained

Teoumutsiin on Aasia kosmeetikas üks populaarsemaid komponente. Kiirendab naharakkude taastumist, toidab ja pehmendab nahka, ühtlustab näotooni, kõrvaldab põletikku ja ketendamist. Mutsiiniga toodete regulaarsel kasutamisel vabanete aknest, ärritusest. Mutsiin on antimikroobse toimega, kaitseb nahka vabade radikaalide mõju eest, eemaldab toksiine.

Kullal on fotoprotektiivsed omadused, mis kaitseb nahka ultraviolettkiirguse eest, muudab pigmentatsiooni heledamaks.

Mooruspuu ekstrakt aitab ära hoida liigset melaniini sünteesi ja aitab ka vähendada pigmendilaike nahal. Täiuslikult toidab ja niisutab nahka, normaliseerib ainevahetusprotsesse epidermise sügavates kihtides ning kaitseb ka usaldusväärselt selle kahjulike keskkonnategurite kahjuliku mõju eest. Toimib niisutava ainena ja ka UV-kiirgust blokeeriva ainena.

Allantoiin kiirendab kahjustatud nahapiirkondade paranemist, hoiab ära pooride ummistumise.

Lutserni ekstrakt on vitamiiniseeriv, taastav, bakteritsiidne ja põletikuvastane toime. Kosmeetikas kasutatakse seda aktiivse lisandina nahahooldustoodetes toniseeriva, toniseeriva toime saavutamiseks.

Kasutamine

Vahusta toode väikese koguse veega, kanna näonahale, masseeri ja loputa sooja veega.

Koostis

Purified Water, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Laureth Sulfate, Laureadideae, Stearic Acid Glycerin, Propylene Glycol, Gold (10ppm), Snail Mucilage (1000ppm), Extract of Manganese Bark, Extract of Mulberry Bark, Extract of Mulberry Leaf, Ming Mulifolia Leaf Extract, Passerine Extracts, Alfalfa Extract, Cliche Distearate, Allantoin, Disodium, Phenoxyethanol 1,2-hexanediol, Flavoring Salt.

  • Kategooria Jumestus
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 18.03.2024 08:59

maraDm

Kasutaja alates veebruarist 2010

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
ММ
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 155

Kuulutuse number: 11857898

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt