Kuulutus ei ole aktiivne

Eratunnid - eesti keel, inglise keel, vene keel +matemaatika

Annan eesti, inglise ja vene keele eratunde koolieas lastele (s.t. alates 1 klassist kuni 12 klassini) ja vajadusel ka täiskasvanutele. Oman väga suurt töökogemust eraõpetajana! Võin aidata täitsa erinevatel tasemetel - s.t. alates algtasemest kuni keeruliste meditsiiniliste, juriidiliste, majanduslikute jne. tekstideni/materjalideni. Samuti valmistan ette ka eksamiteks! Eesti keel on mu teine emakeel :) !

Põhjalikult seletan õpilastele kogu grammatikat (isegi palju selliseid reegleid, mida pole õpikutes kirjas :) !), samuti põhjalikult tõlgin õpilastega võimalikult palju erinevaid tekste/sõnu, seletan lausete ehitamise/struktuuri reegleid, sõnade järjekorda, käändeid + õpetan õiget hääldamist erinevates keeltes (et õpilasel oleks minimaalne või üldse puuduv aktsent) jne.

Samuti õpetan matemaatikat 1-9 kl. õpilastele. Põhjalikult seletan ja töötan läbi erinevaid teemasid.

+ Vajadusel võin samuti aidata erinevates humanitaarainetes (geograafia, bioloogia, loodusõpetus, inimeseõpetus).

NB! ONLINE EI ÕPETA! SELLES POLE ÜLDSE MÕTET!

Ise tulen kõikide õpilaste juurde koju (ükskõik millisesse Tallinna linnaosasse!) - s.t. põhimõtteliselt osutan tasuta luksuslikku lisateenust :) ! Õppetunnid kestavad vähemalt(!) 2 tundi (120 minutit), kes aga soovib rohkem - võib ka rohkem! Iga tunni (60 minuti) hinnaks on 15 eurot! Seega minimaalse 2-tunnise õppetunni hinnaks on 30 eurot! Töötan ainult Tallinna piires (kus sõidab Tallinna ühistransport!) - s.t. ei sõida Tallinnast välja (Maardu, Saku, Saue, Keila, Paldiski jne.)! Huvilistel palun helistada mu telefoninumbrile, mitte aga kirjutada siis saidil sõnumeid :) ! Telefoninumber on alati nähtav saidil iga kuulutuse küljes paremal pool :) !

NB! SALASTATUD/VARJATUD TELEFONINUMBRITELE EI VASTA!

+

Olen huvitatud ainult tõsise suhtumisega õpilastes, kes väga hästi saavad aru, et:

1) Teadmiste omandamiseks/tulemus(t)e saavutamiseks on vaja iseseisvalt(!) väga palju pingutada, kulutada palju aega õppetundideks + iseseisvaks(!) õppematerjalide õppimiseks ja põhjalikult süveneda õppeaine(te)sse! "IMEVIISE" (nagu 1) õppida keelt/õppeainet vaid mitme õppetunniga 2) õppida keelt/õppeainet seda õppimata ja õppetundideks valmistumata :) ) POLE ÜLDSE OLEMAS!

2) Hakkab väga põhjalikult valmistuma (õppima selgeks kõike eelmistes õppetundides läbitud asju/materjale) igaks järgmiseks õppetunniks!

3) Austab ja väärtustab teiste inimeste tööd ja aega ning suhtub õppetundidesse vastutustundlikult - s.t. ei jäta õppetunde ära/vahele!

NEID, KES ISE(!) EI TAHA ÕPPIDA JA KÄITUB ÕPPETUNDIDES EBAVIISAKALT - EI AITA ÜKSKI(!) ERAÕPETAJA! JA VASTAVALT PIDEV ERAÕPETAJATE VAHETAMINE/"VALIMINE" SAMUTI EI AITA, KUNA SELLISTELE ÕPILASTELE EI HAKKA MEELDIMA ÜKSKI ÕPETAJA (SEDA ENAM NEED, KES NÕUAVAD OLLA ÕPPETUNDIDES TÄHELEPANELIKUNA, MITTE HAJAMEELSENA, SÜVENEDA ÕPPEAINE(TE)SSE JA VALMISTUDA IGAKS JÄRGMISEKS ÕPPETUNNIKS :) !)! AGA PALJUD NAIIVSED VANEMAD PÄRAST USUVAD OMA LAISAID LAPSI JA ARVAVAD, ET IGA ÕPETAJA (LAPSE SÕNADE JÄRGI :) !) ON TÕESTI PAHA/HALB :) ! SELLISED "ÕPILASED" MIND KÜLL EI HUVITA!

  • Kategooria Tõlketeenused, keeleõpe
  • Lisatud 09.03.2023 01:16

Amore555

Kasutaja alates augustist 2016

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
A
Jälgi

Vaatamisi: 227

Kuulutuse number: 11893245

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt