• Gamedog Budget PC (foto #1)
  • Gamedog Budget PC (foto #2)
  • Gamedog Budget PC (foto #3)
  • Gamedog Budget PC (foto #4)
  • Gamedog Budget PC (foto #5)

1 / 5

Gamedog Budget PC

859 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

Helista

Kirjuta

gamedog

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

14th Gen Intel Core i3-14100F
See neljatuumaline protsessor määratleb tõhususe uuesti, pakkudes sujuvat multitegumtöötlust ja sujuvat jõudlust igapäevaste ülesannete täitmiseks. Tänu kõrgele taktimiskiirusele tagab see tundliku arvutikogemuse, töötades vaevata rakenduste, veebi sirvimise ja sisu voogedastusega. i3 14100F on loodud meelelahutuseks ja loovuseks, pakkudes täiustatud graafikafunktsioone redigeerimiseks, mängimiseks ja kõrglahutusega meedia tarbimiseks. Selle energiatõhus disain aitab kaasa keskkonnahoidlikumale arvutikeskkonnale, muutes selle ideaalseks valikuks kasutajatele, kes otsivad nii võimsust kui ka keskkonnateadlikkust. Tõsta oma digitaalset kogemust Intel® Core™ i3 14100F-iga – täiuslik segu jõudlusest, tõhususest ja usaldusväärsusest.

NVIDIA® GeForce RTX™ 3060
Tõsta oma mängukogemus uutesse kõrgustesse selle võimsa graafikakaardiga, mis ühendab sujuvalt jõudluse ja tõhususe. Sukeldu elutruu graafikasse tänu täiustatud Ray Tracingile ja Tensor Cores’ile, mis pakuvad uimastavat visuaalset kujutist ja realistlikke valgusefekte. RTX 3060 12 GB GDDR6-mälu tagab sujuva mängimise ja reageerimisvõime, samas kui selle tehisintellektipõhised funktsioonid optimeerivad jõudlust tõeliselt dünaamilise mängukogemuse saavutamiseks. Vabastage oma mänguri kogu potentsiaal NVIDIA® GeForce RTX™ 3060-ga, mis on järgmise taseme graafikatehnoloogia tipp, mis äratab teie virtuaalsed maailmad ellu hingematva detailsusega.

DDR4
Suurendage oma arvutikogemust tänu muljetavaldavale 3600 MHz sagedusele välkkiire andmeedastuse ja tõrgeteta multitegutsemise abil. Vabastage oma mänguri või produktiivse tööjaama täielik potentsiaal, sest see mälumoodul tagab kiire ja tundliku jõudluse igas ülesandes. 16 GB mahutavus pakub piisavalt ruumi teie rakenduste jaoks, võimaldades teil hõlpsasti liikuda digitaalses maailmas võrratu kiiruse ja täpsusega. See tipptasemel tehnoloogiaga valmistatud mälumoodul mitte ainult ei suurenda teie süsteemi jõudlust, vaid lisab ka teie seadistusele elegantsuse. Uuendage DDR4 3600 MHz 16 GB mälumälu ja olge tunnistajaks arvutite revolutsioonile – kus kiirus ja stiil kohtuvad.

M.2 SSD gen4, 1 TB baasis
Neljanda põlvkonna võimsuse vallandamine, see elegantne ja kompaktne pooljuhtketas viib andmeedastuse enneolematule tasemele, pakkudes ülikiiret lugemis- ja kirjutamiskiirust, mis muudab teie arvutikogemuse ümber. See SSD-ketas sobib ideaalselt mängijatele, sisuloojatele ja optimaalset jõudlust otsivatele spetsialistidele ning muudab teie süsteemi tõhusaks jõujaamaks. Hüvasti laadimisaegadega ja tervitage uut reageerimisvõime ajastut, mis võimaldab teil ülesandeid kiirelt täita ja nautida sujuvat multitegutsemist. Tipptasemel tehnoloogia ja töökindlusega M.2 SSD Gen4 ei ole pelgalt mälu – see on jõudluse uuendamine, mis viib teie seadme tulevikku.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Kategooria Lauaarvutid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 13.04.2024 22:45

gamedog

Kasutaja alates veebruarist 2024

  • Firma
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 10 kuulutust
GO
Jälgi

Vaatamisi: 199 (+3 täna)

Kuulutuse number: 12600874

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt