• Gamedog Office Premium PC (foto #1)
  • Gamedog Office Premium PC (foto #2)
  • Gamedog Office Premium PC (foto #3)
  • Gamedog Office Premium PC (foto #4)
  • Gamedog Office Premium PC (foto #5)
  • Gamedog Office Premium PC (foto #6)

1 / 6

Kuulutus ei ole aktiivne

Gamedog Office Premium PC

14th Gen Intel Core i5-14500
Tutvustame 14. põlvkonna Intel Core i5-14500, tõhususe ja jõudluse jõujaama, mis on loodud kaasaegseks ajastuks. Tipptasemel arhitektuuriga protsessor pakub märkimisväärset kiirust ja reageerimisvõimet, mis muudab multitegutsemise ja rasked tööülesanded lihtsaks. Inteli uuenduslike tehnoloogiatega varustatud protsessor pakub täiustatud graafikat, tugevaid turvafunktsioone ja suurepärast energiatõhusust. Kas mängude, sisuloomise või ärirakenduste jaoks, i5-14500 kohandub vastavalt teie vajadustele, pakkudes sujuvat arvutikogemust. Kogege arvutite tulevikku Intel Core i5-14500-ga, kus võimsus kohtub täpsusega, et avada tootlikkuse ja loovuse uued tasemed.

Intel® UHD Graphics 770
Avastage visuaalse tipptaseme võimsus koos Intel® UHD Graphics 770-ga, mis on loodud selleks, et tõsta teie digitaalne kogemus uutesse kõrgustesse. See graafikalahendus pakub uimastavat visuaalset kujutist, sujuvat videomängu ja täiustatud mänguelamust, ilma et seejuures oleks pidanud tegema kompromisse jõudluses. UHD Graphics 770 toetab uusimaid kuvaritehnoloogiaid, sealhulgas 4K resolutsiooni, HDR-i ja kaasahaaravaid 360-kraadiseid elamusi ning muudab teie ekraani väravaks hingematvatele maastikele. Selle energiatõhus disain tagab, et saate nautida neid tipptasemel visuaalseid võimalusi ilma liigse energiatarbimiseta, mistõttu on see ideaalne valik nii tööks kui ka mängimiseks. Astu maailma, kus iga detail on elav ja iga hetk on lummav, koos Intel® UHD Graphics 770-ga.

DDR5 32GB baasis
Parandage oma arvutikogemust DDR5 32 GB RAM-i tipptasemel jõudlusega, mis on järgmise taseme kiiruse ja tõhususe alus. See mälumoodul, mis on mõeldud neile, kes nõuavad parimat, seab andmetöötluses uued mõõdupuud, võimaldades rakenduste, mängude ja ülesannete töötamist enneolematu sujuvuse ja reageerimisvõimega. Massiivse 32 GB mälumahuga muutub multitegumtöötlus lihtsaks, võimaldades mitmete programmide ja intensiivsete rakenduste tõrgeteta töötamist. DDR5-tehnoloogia mitte ainult ei kahekordista ribalaiust, vaid parandab ka märkimisväärselt energiatõhusust, mistõttu sobib see ideaalselt uusimatesse suure jõudlusega arvutisüsteemidesse. Võtke omaks mälu tulevik koos DDR5 32 GB RAM-iga ja avage oma arvuti täielik potentsiaal, kus kiirus ja võimsus kohtuvad, et pakkuda võrratut kasutajakogemust.

M.2 SSD gen4, 1TB
Tutvustame salvestusruumi innovatsiooni tippu: tipptasemel M.2 SSD Gen4, mis on nüüd saadaval mahuka 1TB mahuga, mis on uus standard kõrgjõudlusega andmetöötluse valdkonnas. Vabastage Gen4-tehnoloogia võimsus ja kogege võrratuid andmeedastuskiirusi, mis määratlevad uuesti võimaluste piirid. See elegantne ja kompaktne ketas integreerub sujuvalt teie süsteemi, pakkudes tohutut 1TB salvestusruumi, et mahutada teie kasvavat digitaalset impeeriumi. Olenemata sellest, kas oled sisu looja, mängur või professionaal, kes otsib kompromissitut kiirust, see M.2 SSD pakub hingematvat lugemis- ja kirjutamiskiirust, tagades kiire juurdepääsu oma failidele ja rakendustele. Parandage oma arvutikogemust 1 TB M.2 SSD Gen4 abil – kiirus, usaldusväärsus ja mahutavus ühendavad endas ootusi ületava salvestuslahenduse.

Tasuta hooldus 2 aasta jooksul!
Garanteeritud kvaliteet!
Windows kingitusena!
Tasuta kohaletoimetamine kaasa arvatud!

Müüa täiuslikus seisukorras arvuti koos täieliku dokumentide komplektiga, sealhulgas meie ettevõtte arve ja garantii. Pakume mitte ainult kvaliteetseid seadmeid, vaid ka täielikku tuge pärast müüki. Ostes meilt, saate meie ettevõtte ametliku garantii, mis tagab garantiiperioodi jooksul igasuguste probleemide tasuta kõrvaldamise. Meie ettevõte väärtustab oma mainet ja pakub ainult testitud tooteid. Kõik dokumendid, mis kinnitavad toote seaduslikkust ja kvaliteeti, sealhulgas kviitung ja garantiikaart, antakse ostu ajal. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset arvutit koos müüja täieliku garantiitoega.

  • Kategooria Lauaarvutid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 23.03.2024 11:25

gamedog

Kasutaja alates veebruarist 2024

  • Firma
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 6 kuulutust
GO
Jälgi

Vaatamisi: 139

Kuulutuse number: 12614833

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt