• Harman Kardon OMNI 10 Bluetooth Loudspeaker - White (foto #1)
  • Harman Kardon OMNI 10 Bluetooth Loudspeaker - White (foto #2)
  • Harman Kardon OMNI 10 Bluetooth Loudspeaker - White (foto #3)

1 / 3

Harman Kardon OMNI 10 Bluetooth Loudspeaker - White

50 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

rmoobel

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Voogesitage oma lemmikmuusikat sujuvalt kõikidesse Harman Kardoni juhtmeta HD-helitoodetesse teie kodus. Erinevalt teistest traadita voogedastussüsteemidest toetab Harman Kardon Omni 10 24-bitist / 96kHz stuudiokvaliteediga HD-heli voogesitust. Nautige suurepärast helikogemust, kõrgemat eraldusvõimet kui CD-lt.

Voogesitage oma lemmikklassikalist muusikat ühte tuppa ja voogesitage rokki teise. Mitu voogu teeb kõik õnnelikuks. Rohkem muusikat, rohkem paindlikkust, lõbusam. Selle funktsiooniga on iga rakendus (nt iTunes Radio või Spotify) osa Harman Kardoni kogu kodusest helikogemusest. Kasutage Bluetoothi ja Omni 10 voogesitab teie muusikat teistesse maja kõlaritesse.

Kõndige ühest toast teise ja teie lemmikmuusika järgneb ühe nupuvajutusega. Rühmitage kõlarid kokku, et luua sama ruumi juhtmevaba helikogemus. Harman Kardon Omni 10 paari saab kasutada stereo- või mitme kanaliga kõlarisüsteemi osana.

Kasutage rakendust Harman Kardon, et voogesitada oma lemmikmuusikat kõikjal oma kodus. Juhtige ja konfigureerige oma HD-helisüsteemi juhtmevabalt rakenduse kaudu, ilma kaabliühenduseta. Ühendage oma teler, iPod, DVD või muu Bluetoothi või 3,5 mm minipistiku kaudu oma Omni 10-ga ja kõlar tõlgib signaali automaatselt WiFi-võrku ja voogesitab selle heli kõikjal teie majas, et pakkuda tõeliselt paindlikku kogu kodust helikogemust. .

Alustage pidu ja astuge kohe sisse! Kui juhtmevabalt esitatakse mitu lugu, liigub üks nupuvajutus neid kõiki, et saaksite valida oma lemmiku. Üks pikk nupuvajutus käivitab peorežiimi, kus iga kõlar esitab sama muusikat. Ruumide vahel juhtimine on tehtud lihtsaks, ilma et peaksite kasutama telefoni või tahvelarvutit.

  • Kategooria Kõlarid
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 28.04.2024 02:51

rmoobel

Kasutaja alates aprillist 2023

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
R
Jälgi

Vaatamisi: 99 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12603461

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt