• Iisraeli juuste keratiin Cocochoco Pure 1000ml (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

Iisraeli juuste keratiin Cocochoco Pure 1000ml

Tallinnas on kohaletoimetamine tasuta!

Puhas - inglise keelest. "Puhas", "pole lisandeid". CocoChoco Pure Keratin on Brasiilia keratiini juuste sirgendamise toimev valem, mis sisaldab samu koostisosi, mis standardvarustuses, kuid kontsentreeritumal puhtal kujul, täiustatud valemiga, tänu millele juuksed taastavad oma loomuliku tugevuse, omandavad läikiva ja läikiva välimuse, muutuvad sirgeks, elastseks, siidiseks ja pehmeks. CocoChoco Pure sisaldab mineraalset silikooni ja ph-neutraalset veealust, tänu sellele alusele siseneb keratiin juustesse ja taastab need sisemiselt kihthaaval.

Uus Pure valem on pigmenteerimata ja sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti pleegitatud, esiletõstetud ja plaatinablondidele juustele. Blondidele juustele kandes hoiab CocoChoco Pure ära kolletumise. CocoChoco Pure on paksema ja viskoossema tekstuuriga, tungides seeläbi juukseid sügavamale ja toites, sirgendades ja taastades neid tõhusamalt, isegi kui juuksekoor on tugevalt kahjustatud.

Kirjeldus

Sobib kahjustatud, kuivade, rabedate pleegitatud / blondide juuste jaoks.

Efektiivne koostis, mille eesmärk on taastada juuksed seestpoolt, sirgendada, siluda ja anda neile elastsus, sära ja siidisus.

Sisaldab Surnumere mikroelemente, eksootiliste taimede ekstrakte, aroomiõlisid, samuti vitamiinide ja mineraalide kompleksi teie juuste tervisele.

Lühike juhend protseduuri kohta aitab teid.

Pese juukseid CocoChoco Regular šampooniga ja föönita

Kammige oma juukseid ja jagage need 3-4 osaks

Kandke kiududele CocoChoco Keratin, pöörates erilist tähelepanu juuste otstele (kaugus juurtest peaks olema vähemalt 1 cm!) Ja jätke toode 30 minutiks (laske juustel kuivada).

Kuivatage juuksed ja jagage need uuesti 3-4 osaks. Lase triikraual 5 korda üle iga sektsiooni temperatuuril 230 (seda tuleks teha kiiresti, et mitte juukseid kuivatada).

Tulemus - teie juuksed saavad hoolitsetud välimuse, säravad tervise ja iluga, neid on lihtne kammida ja juustesse mahtuda.

Tähtis! 3 päeva jooksul pärast protseduuri on juustele kokkupuude niiskuse ja madala temperatuuriga, samuti juuste kinnitamine / punumine ebasoovitav. Vajadusel sirgendage juukseid triikrauaga.

Kasulik teave.

Protseduuri hinnanguline materjali tarbimine:

lühikesed juuksed (bob) 50 - 70 ml

keskmised juuksed (õlgade pikkus) 80 - 100 ml

pikad juuksed (abaluud) 100 - 150 ml

pikad juuksed (vööni) 150-180 ml

... sõltuvalt juuste paksusest võib tarbimine olla suurem või väiksem.

  • Kategooria Juuksehooldus
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 17.03.2024 10:57

Alexx206

Kasutaja alates oktoobrist 2016

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 3 kuulutust
TO
Jälgi

Vaatamisi: 149

Kuulutuse number: 10012765

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt