• Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #1)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #2)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #3)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #4)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #5)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #6)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #7)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #8)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #9)
  • Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg (foto #10)

1 / 10

Inglise keel 6 kuud, elanud USA-s 20 aastat, Diplom, Samaaeg

50 €

Helista

Kirjuta

vadim212

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa

Riigipööre Google ' ist minu nimi on Vadim - 45 aastat. Rändasin 1992.aastal USA-sse, töötasin 22 aastat Manhattanil ja Hongkongis. Ta elas 15 aastat ameeriklasest naise juures, praktiseeriv tõlk sünkronist. Vaadake videot profiilis, saadan veel ühe, kirjutage.
Tõlgin vestlusi eemalt. Madalate hindadega on olemas oma metoodilised arengud, seal piisab 2TB videost 20-aastaseks tööks.
10 euro eest (ainult ettemaks) annan proovitunni, kus juhin tähelepanu kõigile teie probleemidele. Ma ütlen tõtt näkku, kui palju õppetunde me jõuame, millisel tasemel, tehes seda vastavalt minu kogemustele.
6-18 kuuga.. klassid õpetan teile: Tõlgi elukutse, arendan teile inglise äri.. valmistun sisserändeks ja töötan seal elukutse järgi; tasuta õppimiseks USA-s, õpetan ilusti kirjutama ja veenvalt rääkima. Õpetan kiiresti.
Minu õpetamise põhimõtted:
1) fanaatiline õppetundide regulaarsus, Ma ei tühista õppetunde.
2) max. õppetunni küllastus ja mitmekesisus.
3) kestus 30 kuni 90 minutit.
Esimesed 5-15 tundi Panen teile helisid ja lihtsaid sõnu. Pärast seda ei näe te enam ingliskeelses keskkonnas naerualusena. Kui on kuulujutt, räägite kandjana, kuid peate ennast salvestama.
Mitte hääldada õigesti helisid inglise keeles.. teid kuulatakse, nagu oleksid sisserändajad segaduses: peksmine-joomine, laud-igatsus…
Järgmisena parandan teie varem valesti õpitud sõnu, alustades kõige sagedamini kasutatavatest sõnadest.
Salvestame oma õppetunnid videole, võrdleme neid kandjaga ja parandame vead, keskendudes originaalile.
Õpime laule ja laulame karaoke all. Lõpetasin Muusika-ja õpetajakolledži ning 2 aastat konservatooriumi. Seejärel kuulake laule kõik.
Töötan ainult kvaliteedi nimel. Seetõttu võtan päeva jooksul, 4-7 päeva nädalas, mitte rohkem kui 3 õpilast, pere, ettevõtte või ambitsioonika poliitiku, kes soovib, et teda kuulataks kogu maailmas ja mitte klounina. Ma ei ilmu klassidesse ilma plaanita, väsinud ega aja aega. Ainult stuudioseadmed.
Esitan keele kui elukutse ja väljavaate teenida eemalt. Teilt Pole ühtegi sõna vene keeles, me hääldame 4-5 tuhat sõna ja nii iga päev. Olen nõudlik, kuid õiglane ja parandused tulevad proovitunnist.
Minu intensiivne koolitusprogramm kestab 50-500 tundi, sõltuvalt teie võimest uut materjali õppida. Seejärel hoidke taset ainult 15-20 minutit päevas.
Õppetunni hind on 30 eurot. - 30 minutit, 50 eurot-60 minutit, 70 eurot. - 80 minutit. Kui maksate zrazu eest 10 õppetundi-1 tasuta.
Kuidas valida Õpetaja. Osata natuke võõrkeel kooli õppekava raames ja olla keeleteadlane, veel vähem Tõlkija, on suur erinevus. Inglise keeles rääkimine või asjatundlikult kirjutamine ja veelgi enam sünkroonselt tõlkimine on põhimõtteline erinevus.
Õpetaja, kes ei tegele õpilasega foneetika, kvaliteetse kõne lavastamisega ega paranda vene aktsenti, moonutab oma õpilast rohkem ja ei õpeta ning sulgeb oma tegevusega ukse keeleteadlase või tõlgi erialale. Selline "lihunik" võtab õpilaselt võimaluse tõsta keel emakeelena kõneleja tasemele ja kasumi taotlemisel võtab see õpilaselt võimaluse kutsealale pääseda. Keele ümberõpe on põrgulik töö.
Üks asi on rääkida võõrkeelt ja teine asi on osata teisi õpetada ja teha seda energiaga, muutes programmi paindlikult õpilase võimete järgi. Keele tundmine, isegi ingliskeelses riigis küsimuste lahendamise tasemel ja oskus õpetada, pole kaugeltki sama. Alates keeleoskusest kooli õppekava tasemel kuni oskuseni konverentsidel vabalt suhelda on umbes 3-5 tuhat tundi rasket ja igapäevast tööd.
Kui te ei Kirjuta ennast üles, ärge tehke vigade kallal tööd, ärge lugege valjusti seletavaid ja professionaalseid sõnastikke ega lugege tõsiseid keeleteaduse teoseid - ärge oodake head keelt.
Kui perekond ei toeta Teie ettevõtmist või kui teil on palju kohustusi – loobute tundidest, kaotades nii aega kui ka raha. Peres määrake kohe aeg ja koht, kus keegi ei palu teil kunagi õhtusööki valmistada, lapsega kodutöid teha, vannituba pesta ega koeraga jalutada.
Kui õpetaja pole 7-10 aastat välismaal töötanud või elanud Brighton Beachil, tuleb tema antud keel ümber õppida, vastasel juhul kõlab nagu veidrik, kui tüütate kõnelejaid.
Kui tegelete lapsega alates 3. klassist, iga päev 45-90 minutit, 7-10 aastat, on kooli lõpuks nullstressiga elukutse. Peaasi on kohe alguses valida õige õpetaja. Kooliõpikute keel on pigem veidruste keel. Kooli õppekava ei loodud selleks, et saaksite õppida ühe riigi raha eest ning seejärel rännata ja maksta USA-sse makse. Seetõttu nimetatakse seda kooli ÜLDHARIDUSLIKUKS ja mida iganes te ei tee, ei anna see teile ametit ja veelgi enam emakeele keelt. Kogu kooli jooksul hääldab õpilane umbes 100 tuhat sõna. Ja vabalt rääkimiseks peate rääkima ja mõistma 5-10 aasta jooksul vähemalt 50 miljonit keelelist üksust.
Viimane asi: keelt on peaaegu võimatu ise õppida ja õpetaja ei õpeta võõrkeelt kunagi paremini, kui ta seda ise teab.
Helistage juba täna või edastage link sõpradele.

  • Kategooria Tõlketeenused, keeleõpe
  • Lisatud Täna, 12:19

vadim212

Kasutaja alates oktoobrist 2022

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 1 kuulutus
VV
Jälgi

Vaatamisi: 296 (+12 täna)

Kuulutuse number: 11633383

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt