• Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P (foto #1)
  • Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P (foto #2)
  • Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P (foto #3)

1 / 3

Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P

6 999 €

Sisaldab KM

Saadavus: 3 tk.

Helista

Kirjuta

yurched

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P" on kõrgtehnoloogiline seade, mis on mõeldud alalisvoolu (DC) muundamiseks vahelduvvooluks (AC). See inverter on välja töötatud ja toodetud ettevõtte Fronius poolt, mis on tuntud oma uuenduslike ja usaldusväärsete lahenduste poolest päikeseenergeetika valdkonnas.

"Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P" peamised omadused hõlmavad:

Kõrge Efektiivsus: Inverter omab kõrget päikeseenergia muundamise efektiivsust, võimaldades maksimaalselt ära kasutada päikesepaneelidest saadavat energiat.

Usaldusväärsus ja Vastupidavus: Fronius on tuntud oma toodete kvaliteedi ja vastupidavuse poolest. Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja tehnoloogiast, tagades usaldusväärse ja stabiilse töö mitme aasta jooksul.

Intelligentsete Funktsioonidega: Inverter on tavaliselt varustatud intelligentsete funktsioonidega, nagu jõudluse jälgimine, automaatne väljalülitamine hädaolukorras ja võimalus seda kaugjuhtida interneti kaudu.

Ühilduvus ja Paigaldamise Lihtsus: See on ühilduv erinevat tüüpi päikesepaneelidega ning paigaldamine on lihtne nii suurtesse ärirakendustesse kui ka väiksematesse kodustesse päikeseenergia süsteemidesse.

Keskkonnasõbralikkus: Inverter Fronius Tauro Eco 100-3-P pöörab tähelepanu ka keskkonnasõbralikkusele, aidates vähendada mõju ümbritsevale keskkonnale.

See inverter on usaldusväärne ja efektiivne lahendus päikeseenergeetika süsteemidele, tagades optimaalse ülemineku päikeseenergiast elektrienergiaks erinevates rakendustes kasutamiseks.

  • Kategooria Elekter
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 01.05.2024 15:45

yurched

Kasutaja alates oktoobrist 2014

  • Eraisik
  • 3 kuulutust
DJ
Jälgi

Vaatamisi: 188 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12358825

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt