• IRobot Roomba i7 (foto #1)
  • IRobot Roomba i7 (foto #2)
  • IRobot Roomba i7 (foto #3)
  • IRobot Roomba i7 (foto #4)
  • IRobot Roomba i7 (foto #5)
  • IRobot Roomba i7 (foto #6)
  • IRobot Roomba i7 (foto #7)

1 / 7

Kuulutus ei ole aktiivne

IRobot Roomba i7

Brand: iRobot

iRobot Roomba J7- Rohkem aega iseendale!


Robotil on üks ülesanne: hoolitseda puhastamise eest põhjalikult


Korras kodu keset kiiret igapäevaelu ja pidevalt muutuvaid ajakavasid on unistus, mille saavutate. Roomba j7 robottolmuimeja kasutab liikumiseks PrecisionVision navigatsiooni ning puhastab usaldusväärselt ja põhjalikult laua alt õhtusöögijärgse puru, filmiõhtust välja pääsenud popkorni, koerakarvad ning igapäevase prügi ja tolmu.


iRobot Roomba J7 kohandub teie koduga.


Robottolmuimeja Roomba j7 möödub sellistest takistustest nagu lemmikloomade väljaheited ja toitejuhtmed, kui navigeerimisfunktsioon PrecisionVision need tuvastab. Samuti uurib robottolmuimeja, kuidas ta peaks edaspidi selliste takistustega toime tulema. See saadab teile takistusest foto, et saaksite käskida robotil seda pöörata või ümbert puhastada – selle teeb võimalikuks iRobot Genius.


Teie kodus toimuvad pidevalt väikesed muudatused, kuid Roomba j7 robottolmuimeja pole probleem. PrecisionVision navigatsiooniga tuvastab ja väldib takistusi, nagu lemmikloomade kahjustused ja laadijajuhtmed. Samuti saadab see tuvastatud takistusest pildi, nii et jääte oma kodu koristamisega alati kursis.

iRobot Roomba j7 abil ei sega prügi enam teie ajakavasid

Kui märkate välja tormades laua all puru või muud segadust, võite paluda Roomba j7 robottolmuimejal ala koheselt puhastada iRobot Home kaudu või häälassistendi * abil. Ja robot teeb töö vastavalt juhistele.

* Audio Assistant töötab Google Home'i ja Alexa ühilduvate seadmetega.

iRobot Roomba J7 kohandab oma marsruuti vastavalt vajadusele.

Tänu iRoboti ainulaadsetele mustusetuvastusanduritele saavad Roomba j7 robottolmuimeja erilist tähelepanu teie kodu kõige aktiivsemad piirkonnad, mis vajavad kõige rohkem puhastamist.


Hoia oma kodu läikiv puhtana kolmeastmelise puhastussüsteemiga, mis puhastab lemmiklooma karvad erinevatele pindadele sobiva harjaga, puhastab servaharjaga seinavooderdused ja nurgad ning kasutab kümme korda rohkem võimsust (võrreldes Roomba 600-ga seeria).

iRobot Roomba J7 ennetab leidlikult segadust.

Robottolmuimeja Roomba j7 pakub teie enda rutiinile sobivat võimsuspuhastust: robot teab, milliseid ruume ja mis kellaajal soovite koristada – näiteks koristada kööki pärast hommikusööki – ja soovitab teile kohandatud ajakavasid. Koristamine ei sega teie igapäevast rutiini, kuna Roomba j7 robottolmuimeja õpib teie enesetunnet ja soovitab kohandatud ajakavasid ja isegi lisapuhastust, kui teie piirkonnas on palju õietolmu või teie lemmikloomal on aeg juuste väljalangemiseks.

iRobot Roomba koristab teie kodu, kui teid seal pole.

Nautige kõige puhtamat kodu Roomba j7 robottolmuimeja märkamatu puhastamisega, mille on võimaldanud iRobot Genius. Robot kohandub teie pidevalt muutuvate ajakavadega ja koristab ainult siis, kui te pole kodus.

Rohkem kui 30 aastat on iRoboti kliendid meie tõhusaid ja ohutuid koduroboteid oma kodudesse vastu võtnud. Austame teie isiklikku ruumi, nii füüsilist kui ka virtuaalset, kasutades ainult kõrgeimaid turvastandardeid. iRobot järgib alati kõige rangemaid andmete krüptimise standardeid ja tagab teie andmete turvalisuse. Andmeid kasutatakse ainult kasutajakogemuse parandamiseks ja roboti optimaalse töö tagamiseks.

Müügipaki sisu:

Roomba j7 robottolmuimeja
Kodu baasi laadimisjaam
Voolujuhe
1 asendusfilter
1 lisa servapuhastushari

Tehniline informatsioon:

Mõõdud (PxLxK): 33,8 x 33,9 x 8,7 cm
Kaal: 3,4 kg
Tolmumahuti maht: 0,4 l

  • Kategooria Tolmuimejad
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 18.03.2024 08:53

storu98

Kasutaja alates jaanuarist 2016

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
DV
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 575

Kuulutuse number: 11027667

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt