• Iron Gym lõuatõmbelatt (foto #1)
  • Iron Gym lõuatõmbelatt (foto #2)

1 / 2

Kuulutus ei ole aktiivne

Iron Gym lõuatõmbelatt

**Mitmekülgsus:** Iron Gym pull-up baar võimaldab sul teha mitmeid erinevaid harjutusi ühe seadmega, sealhulgas lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõhulihaste harjutused. See on tõhus viis treenida mitmeid lihasgruppe ühe vahendiga.

**Lihtne paigaldus:** Baari saab lihtsasti paigaldada uksepiida külge ilma vajaduseta puurida või kruvitsat kasutada. See on suurepärane lahendus neile, kes ei soovi jäävaid jälgi jätta.

**Tugev konstruktsioon:** Iron Gym pull-up baar on tugevast materjalist valmistatud, tagades ohutuse ja stabiilsuse treeningute ajal. See on projekteeritud vastu pidama erinevatele koormustele.

**Reguleeritavus:** Baari saab reguleerida erinevatele uksepiidale laiustele, tagades selle sobivuse erinevatele ustetüüpidele. See muudab selle sobivaks paljudele kodudele.

**Kompaktsus:** Iron Gym pull-up baar on kompaktne ja seda saab hõlpsasti paigutada uksepiida külge ning vajadusel eemaldada ja hoiustada. See on suurepärane valik piiratud ruumi korral.

**Kodune treening:** Baari olemasolu võimaldab sul teha tõhusaid treeninguid mugavalt oma kodus. See on suurepärane lahendus neile, kes soovivad saavutada tugevamaid lihaseid ja paremat vormi kodust lahkumata.

**Sobivus erinevatele tasemetele:** Iron Gym pull-up baari saab kasutada nii algajad kui ka edasijõudnud treenijad. Saad reguleerida oma treeningukoormust vastavalt oma tugevusele ja oskustele.

**Taskukohane hind:** Võrreldes paljude teiste treeningseadmetega on Iron Gym pull-up baar üsna taskukohase hinnaga. See pakub suurepärast väärtust oma funktsionaalsuse ja mitmekülgsuse eest.

  • Kategooria Fitness
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 19.03.2024 15:45

mastercheff

Kasutaja alates augustist 2023

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
M
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 235

Kuulutuse number: 12276004

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt