• IZOKOMPAKT - isoleeritud roostevabast terasest korstnad (foto #1)

1 / 1

Kuulutus ei ole aktiivne

IZOKOMPAKT - isoleeritud roostevabast terasest korstnad

IZOCOKOMPAKT - kõrge kvaliteediga isoleeritud (isoleeritud või võileibade tüüp) soojusresistentsuse korstna süsteem ja happeline roostevaba teras 0,6mm AISI304L / 316L. Modulaarsed roostevabast terasest korstnad koosnevad sisemisest korstrist (roostevabast terasest 0,6 mm paksune EN 1,4404 / EN 1.4301 (AISI304L / EN 1.4301 (AISI304L / 316L)), mille isolatsioon on 50 mm paksune (soojusresistentne basartivivill 1000 ° C) ja roostevabast terasest korpuse isolatsioon, \ t Talvaniseeritud tina või PE (värvitud tina polümeeri kattega polüester). Värvitud tina puhul saab klient valida soovitud värvi standardvärvide kataloogist, kohandades seda näiteks fassaadi värvi või katuse värvi. Me kasutame Basal välja puuvillafirma Rockwool tootmise Taani, mis kaitseb korstnatorusid jahutamise ja välimus kondensaadi ja parandab toodete tulemuslikkust. See soojusisolatsiooni materjal on mõeldud töötemperatuurini 1000 ° C-ni. Korstna sisesein ja kinnitusdetailid on valmistatud austenitilisest roostevabast happelisest soojusekindlast terasest, seina paksus ei ole väiksem kui 0,6 mm. Sellist terasest kasutatakse korstna operatsioonist tulenevate agressiivsete keskmise ja kõrgendatud temperatuuri tingimustes, terasest suurendas kuumuskindlust ja vastupidavust interchystalliini korrosioonile. See säilitab suure mehaanilise omadused isegi korstna pika kestusega. Sisemine toru on sümmeetriliselt keskendunud välimise korpuse suhtes, mis tagab kiire ja lihtsa paigaldamise.
Isokompakt korstna süsteem on mõeldud kõigile kütteseadmetele, mis töötavad tahke kütuse (ahju, kaminad, pliit, vann ahju, kõva küttekatelde) ja keskküte katlad (standard gaasi, õli, tahkekütuse, granuleeritud).
SIA AKVILON Genereeritud korstna süsteem on sertifitseeritud, mis on tähistatud Euroopa kvaliteedimärgi CE-ga, mis tähendab, et isoleeritud korstna kiiremad parameetrid vastavad vastavate harmoneeritud ES LVS EN-1856-1 nõuetele. Tootmine kasutab ainult sertifitseeritud ja tõestatud materjale.

  • Kategooria Kütmine ja ventilatsioon
  • Lisatud 18.03.2024 23:50

Drekkar-Kaminad

Kasutaja alates novembrist 2017

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
DK
Jälgi

Vaatamisi: 1305

Kuulutuse number: 10732649

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt