• Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #1)
  • Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #2)
  • Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #3)
  • Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #4)
  • Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #5)
  • Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++ (foto #6)

1 / 6

Jumestuskreem+seerum SPF 35 PA++

56 €

Sisaldab KM

Helista

Kirjuta

KosTik523

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Artistry Future Glow Seerum jumestuskreem on täiuslik jumestus- ja nahahooldustoode, mis ühendab endas taimseid koostisosi, täiustatud nahahooldustehnoloogiat ja meie tõestatud teadmisi jumestamise alal, andes pringima ja veatu välimuse.

Aitab saavutada pringimat, säravamat ja nooruslikumat välimust.

Annab veatu tervisliku välimuse ja sära tänu rikkalikule seerumkreemi tekstuurile ja eksklusiivsele patenteeritud kirgastavale segule.

Sisaldab nahka hooldavaid koostisosi ning annab läbikumava kuni keskmise katvuse, aidates vähendada iluvigu, nagu enneaegsed vananemisilmingud ja nahatooniga seotud jumeprobleemid.

Varustab nahapinda tõhusalt oluliste koostisosadega tänu taimset päritolu füto-L kompleksile, mis aitab koostisosadel nahka tungida.

Annab SPF 35 PA++ päikesekaitse, saasteainetevastase kaitse ja antioksüdantse toime, aidates kaitsta nahka keskkonnaagressorite eest.

Aitab parandada naha niiskustaset tänu hüaluroonhappekompleksile.

Püsib nahal 10 tundi ning on veekindel, mis tähendab seda, et te saate kanda seda enesekindlalt kogu päeva, ilma et peaksite seda juurde lisama.

Miks see võiks teile meeldida?

Artistry Future Glow Seerum jumestuskreem SPF 35 PA++ ühendab endas ideaalselt nii jumestust kui ka nahahooldust. Tänu looduslikku päritolu koostisosadele ja Artistry teadusele hoolitseb see läbimurdeline toode nii teie naha (nooruslikkuse hoolitus) kui ka jume eest (jume hoolitsus).

Nooruslikkuse hoolitsus tuleneb antioksüdantsest kaitsest ja koostisosadest, nagu fütokollageen ja naturaalne nahatugevdaja, mis muudavad naha pringimaks ja siledamaks ning mida võimendavad SPF35 PA++ päikesekaitse tõestatult tõhusad vananemisvastased toimed.

Jume hoolitsus tuleneb nahka armastavatest koostisosadest, mis minimeerivad tumedaid laike ja ebaühtlast nahatooni, andes samas särava ja veatu välimuse.

Lisaks sisaldab see uuenduslik koostis meie eksklusiivset füto-L kompleksi – taimset päritolu liposoomi, mis aitab koostisosadel, nagu granaatõun, rosmariin ja valged tšiiaseemned, nahka tungida ning transportida need tõhusalt piirkondadesse, kus neil on suurim mõju.

17 tooni, võimalik proovida ja valida sobilikku tooni. Tootja annab 90 päevase tagastuse garantii ja kinnitab, kirjeldus vastab tegelikkusele.

  • Kategooria Jumestus
  • Seisukord Uus
  • Lisatud Täna, 08:41

KosTik523

Kasutaja alates juulist 2012

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 10 kuulutust
OK
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 213 (+8 täna)

Kuulutuse number: 12406473

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt