• Juuksed terveks: lamineerimine ja keratiinihooldus (foto #1)
  • Juuksed terveks: lamineerimine ja keratiinihooldus (foto #2)
  • Juuksed terveks: lamineerimine ja keratiinihooldus (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Juuksed terveks: lamineerimine ja keratiinihooldus

uuste lamineerimine – peamine avastus uue aastatuhande juuksurikunstis. Juuste lamineerimine on saanud reaalseks ja kauaoodatud šansiks tervendada ja kvaliteetselt taastada alaliste ja võimalik, et ka ebaprofessionaalsete värvimiste, perioodiliste keemiliste lokkide, sagedaste tugeva fiksatsiooniga soengute, juuste kunstliku sirgendamise tulemusel kahjustatud juukseid.

Juuste struktuurile ja lokkide välisseisundile mõjuvad negatiivselt ka ilmastiku tingimused ja hooldusmeetodid.

Juuste lamineerimine parandab meie päevil looduse ja naise eksimusi, kes allutavad oma juukselakka juuksuri ja stilisti erinevatele eksperimentidele, annab elututele juuksesalkudele teise hingamise. Sest vaid juuste lamineerimise protseduur garanteerib sajaprotsendiliselt juuste tugevnemist juurtest kuni katkenud otsteni, mis muutuvad paksemateks, siledamateks, elastsemateks, sõnakuulelikemaks styling vahendeid kasutamata.

Muuseas, just lamineerimine suurendab olulisemalt, kui muud kosmeetilised protseduurid, ja seda mitte ainult silmaga nähtavalt, vaid ka faktiliselt, juuste mahtu kuni 15 % võrra.  

Juuste lamineerimise protsess

Juuste lamineerimise kosmeetiline protsess kujutab endast spetsiaalse vahendi pealekandmist, mis moodustab omapärase tselluloosist kapsli, mis küllastab igat juust kogu selles pikkuses toiteelementidega. Sellesse jäävad kõik kasulikud ja toitvad kompleksid, mis ei lõpeta oma toimet ka peale protseduuri lõpetamist. Kui tavaline mask nõuab perioodilist kordamist, siis lamineerimine jätkab oma  mõju 24 tunni vältel 4-6 nädala jooksul. Juuksed muutuvad elastseks ja sõnakuulelikeks, on kergesti seatavad mistahes soengusse ning ei vaja soenguvahte, -geele. Juuste lamineerimise lahusesse kuuluvad bioloogiliselt aktiivsed ained, mis taastavad juuste kahjustatud struktuuri, kiirendavad tervete juuste kasvu. Lisaks sellele hakkavad kasvama „uinunud“ juuksesibulad.

Lamineerimist võib samuti soovitada meestele, kellel on probleeme juuste väljalangemisega. Tulevastel emadel, kellelt sees kasvav laps „varastab“ juukseid, oleks kohane raseduse ajal teha periooditi lamineerimist, siis ei tule nendel peale sünnitust end haletseda ja võtta kammilt maha väljalangenud juukseid. Seda protseduuri peaks tegema ka peale keemilist töötlust – juuste värvimist või lokkimist – nende taastamise eesmärgil. 

Juuste lamineerimisvahendi peamine komponent – antioksüdantse mõjuga nisu ja soja hüdrolüüsitud proteiinid, mis elustavad lokke ja taastavad nende loomuliku läikivuse, elastsuse, sileduse, samuti kaitsevad mehhaaniliste kahjustuste eest kammimisel (väldivad juuste väljalangemist) ja vees esineva kloori negatiivse mõju eest, meres oleva soola eest, tuule, vihma, sudu, külma, päiksekiirte mõju eest. 

 lisainformatsiooni ja broneerida, 

tel: (+372)   686-13-19;

tel: (+372) 58-160-878

e-mail: ojuuksur@gmail.com

 

Brazilian Keratin Treatment ehk Keratiin hooldus

See on revolutsiooniline protseduur, mis parandab kahjustatud juuksed, muutes need pehmeks, läikivaks, kergesti käsitletavaks ja mittekahuseks kuni neljaks kuuks. Asendab keemilist sirgendamist - juukseid tervendaval moel saate siledad ja kahuvabad juuksed.

Keratiinihooldus on:

Kiire. Koolitatud juuksuril võtab hoolduse läbiviimine orienteeruvalt kaks tundi. 

Taskukohane. See tagab siidised sirged juuksed mõistliku hinnaga, mistõttu hooldus on kättesaadav kõigile kes on tüdinenud pidevast juuste sättimisest.

Universaalne. Hooldust võib kasutada ka värvitud või blondeeritud juuste puhul. Seda võib kasutada ükskõik milliste juuste puhul. Olgu need siis kuivad, käharad, liigselt töödeldud, värvitud, omased vaid mõnele rassile või isegi töötlemata juuksed.

Looduslik. Protseduuris EI kasutata tugevaid kemikaale juuksesoomuste avamiseks ja sulgemiseks  juuksekarva sirgendadamise eesmärgil, samal ajal karvatüviku sidemeid lõhkudes. Keratiin on looduslik aine, millest teie juuksed koosnevad umbes 88% ulatuses.

Tervislik. Keratiin tungib juuksekarva sisse, parandades sisemised kahjustused ja katab juuksekarva pealtpoolt, kaitstes seda edasiste vigastuste, kulumise ja keskkonnamõjude eest. Tulemuseks on pehmed, läikivad, sirged juuksed.

Lihtne. ÄRGE tehke juukseid märjaks, ärge peske neid ega kasutage juukseklambreid või –nõelu (või üldse midagi) oma juustes NELJA päeva jooksul pärast hooldust. Pärast nelja päeva möödumist kasutage ainult selliseid šampoone ja palsameid, mis ei sisalda naatriumkloriidi ja sulfiide, mis kulutavad keratiini teie juustest. Meie spetsiaalne šampoonide ja palsamite tootesari on parimaks valikuks kõige pikaajalisemate tulemuste säilitamiseks.

Lihtsalt imeline. Tulemused räägivad enda eest. Nagu üks meie klient ütles: „Ma olen nii õnnelik, et ei vaja enam psühhoteraapiat!“ Kõlbab kasutamiseks kõigile, kellel on juuksed.

 

Keratiin on teatavat tüüpi valk, mis sisaldab suures koguses aminohape tsüstiini. See eriline aminohape muudab juuksed äärmiselt sitkeks ja elastseks. Teadlased räägivad keratiinist kui biopolümeerist selle ainulaadse ehituse ja huvipakkuvate omaduste tõttu. Biopolümeere leidub looduses kõikjal ning need annavad vormi ja sisu kõigile looduslikult esinevaile ainetele: kõigele alates puulehtedest kuni kilpkonna kilbi ja hanesulgedeni välja. Keratiin on klassikaline näide väävlisisaldusega ristsidemetega biopolümeerist. See on peamine valk, millest koosnevad meie juuksed ja küüned.

 

 

Peale hooldust ei ole vajadust juuste sirgendamise järele. Tavapärane kahusus on kadunud ning juuksed on pehmed, läikivad ja terved.

Looduslik. Protseduuris EI kasutata tugevaid kemikaale juuksesoomuskihi avamiseks ja sulgemiseks juuksekarva sirgendamise eesmärgil, samal ajal karvatüviku sidemeid lõhkudes. Keratiin on looduslik aine, millest teie juuksed koosnevad umbes 88% ulatuses.

Keratiin tungib juuksekarva sisse, parandades sisemised kahjustused ja katab juuksekarva pealtpoolt, kaitstes seda edasiste vigastuste eest. Tulemuseks on pehmed, läikivad ja siledad juuksed.

Hooldust võib kasutada ka värvitud või blondeeritud juuste puhul. Seda võib kasutada ükskõik milliste juuste puhul.

Keratiinhooldus parandab juuste seisu nii sisemiselt kui ka väliselt, tagab siidised, siledad, mittekahused ja 60 kuni 80% lokivabad, kergesti käsitletavad juuksed.

Protseduur kestab orienteeruvalt 2-4 tundi, olenevalt juuste pikkusest ja paksusest.

Juuksed püsivad sirgetena 4-6 kuud

 

VAJALIKE JA KEELATUD TEGEVUSTE LOETELU KLIENDILE

VAJALIKUD TEGEVUSED (ESIMESE KOLME VÕI NELJA PÄEVA JOOKSUL PÄRAST HOOLDUST)

(šokolaadihoolduse puhul kolm päeva,originaali puhul neli päeva)

 

Juukseid TULEB kanda lahtiselt.

TULEB kasutada fööni, kui juuksed saavad niiskust selle kolme- või neljapäevase kinnitusperioodi jooksul pärast keratiinihooldust.

TULEB kasutada juuksetriikrauda, et vajadusel juukseid kohati uuesti sirgendada

lisainformatsiooni ja broneerida,

tel: (+372)   686-13-19;

      (+372)  58-160-878;

e-mail: ojuuksur@gmail.com

  • Kategooria Juuksur
  • Lisatud 18.08.2020 16:28

pepimeister

Kasutaja alates märtsist 2014

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
PM
Jälgi

Vaatamisi: 55

Kuulutuse number: 10251275

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt