• Kaelaskantav UV õhupuhasti Black, Respiray (foto #1)
  • Kaelaskantav UV õhupuhasti Black, Respiray (foto #2)

1 / 2

Kaelaskantav UV õhupuhasti Black, Respiray

50 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

zb

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Poes hind: 299€

Kaelaskantav õhupuhasti Respiray. Musta värvi.
Hävitab 99% viirustest ja bakteritest

Respiray kaelaskantav õhupuhasti puhastab õhu viirustest ja bakteritest UV-valguse abil ning suunab puhta õhu kandja suu ja nina piirkonda. Seadmega on lihtne hingata ja rääkida, kuna erinevalt maskist ei blokeeri see suud ega suuümbrust. Respiray efektiivsust on testitud Tartu Ülikoolis ja Poolas Lodzi ülikoolis, mis saavutasid 99% efektiivsuse viiruste deaktiviseerimisel.

" Kõrgtehnoloogiline kaitse viiruste ja nende mutatsioonide eest
" Testitud Tartu Ülikoolis ning Poolas, Lod?i Ülikoolis
" Lihtne hingata ja naeratada
" Kaitse kogu päevaks - 8h aku
" Disainitud ja toodetud Eestis
" Korduvkasutatav investeering

Kõrgtehnoloogiline kaelaskantav õhupuhasti
Respiray kaelaskantav õhupuhasti puhastab UV-valguse abil õhu viirustest ja bakteritest ning suunab puhta õhu kandja suu ja nina piirkonda. Seade puhastab kuni 55 liitrit õhku
minutis ehk kuni 4 korda rohkem kui inimene tavaolukorras hingab.

Respiray õhupuhasti esiosas on kaks UV-C moodulit, millest õhk läbi liigub ja UV-valguse abil deaktiveeritakse õhus levivad viirused ja bakterid 99%* ulatuses. Puhastatud õhk suunatakse inimese suu ja nina piirkonda. Seade puhastab kuni 55l õhku minutis, mis on kuni 4 korda rohkem kui inimene tavaolukorras hingab.

Lihtne hingata ja naeratada
Ei varja nägu ega emotsioone.

Kõrgtehnoloogiline UV-kaitse
99% kaitse erinevate viiruste ja nende mutatsioonide eest.

Lisakaitse visiir
Kinnitatav visiir annab täiendavat kaitset.

Korduvkasutav investeering
Kestlikum kui ühekordne mask.

Kaitse kogu päevaks
Aku kestab 8 tundi.

Unusta udused prillid
Õhupuhasti ei muuda prille uduseks.

Seade sobib kasutamiseks kõigile
Respiray õhupuhastiga on lihtne hingata ja suhelda ning seade sobib suurepäraselt inimestele, kel on vaja inimestega igapäevaselt suhelda ja kelle igapäevatöös on oluline roll näoilmetel ja miimikal. Seade sobib ka inimestele, kellel on meditsiiniliselt vastunäidustatud tavalise näomaski kandmine.

Kuidas UV-C hävitab bakterid ja viirused?
Teaduslike uuringute järgi on UV-C valgus kõige efektiivsem vahend viiruste hävitamiseks. UV-C kiirgus ei jõua maapinnani ja absorbeerub täielikult maakera osoonikihis, mistõttu pole viirused, bakterid ega muud patogeenid selle valgusega kohanenud. UV-C lõhub ja hävitab õhus levivate bakterite DNA-d and RNA-d, muutes nad inimestele ohutuks.

Õhupuhasti on lisakaitseks kaasas ka kaks erineva kõrgusega lisavisiiri, mida on soovitatav kasutada liikudes ja rahvarohketes kohtade

Ohutus
Respiray õhupuhasti on inimesele ohutu, kuna UV-kiirgus ei satu mingil juhul seadmest väljapoole. Õhupuhasti sees olevad UV-C LED-id on kahekordselt suletud, et UV-valgus ei pääseks seadmest välja. LED-id on suletud seadme plastikust väliskesta sisse, samuti kaitseb neid UV-resistentsest plastikust hermeetiline karp, mis hoiab UV-C kiirguse kindlalt seadmes. Lisaks ei tooda seadmes olevad LED-id osooni ega muid kemikaale, mis oleksid inimese tervisele ohtlikud.

* Tartu ja Lodzi ülikooli laboratoorsetes katsetes vähendas Respiray UV-C moodul bakterite ja viiruste hulka 99.44-99.99% ulatuses. Täpsem info: https://respiray.com/research/?utm_source=stokker&utm_medium=referral&utm_campaign=tootetutvustus-research /> * Toode ei ole meditsiiniline seade ja sobib siseruumides kasutamiseks.

Täpsem lisainfo toote kohta : https://respiray.com/research/?utm_source=stokker&utm_medium=referral&utm_campaign=tootetutvustus-research 

  • Kategooria Elektroonika
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 09.04.2024 17:39

zb

Kasutaja alates aprillist 2015

  • Eraisik
  • 2 kuulutust
A
Jälgi

Vaatamisi: 365 (+3 täna)

Kuulutuse number: 11143361

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt