• Kellasepa teenused, kellade parandus. (foto #1)
  • Kellasepa teenused, kellade parandus. (foto #2)

1 / 2

Kuulutus ei ole aktiivne

Kellasepa teenused, kellade parandus.

🕒 Pakun professionaalseid kellameistri teenuseid! 🕒

Kas teil on kalleid ja väärtuslikke kellasid, mis vajavad tähelepanu ja hooldust? Ärge muretsege, olen siin, et teid aidata! Olen kogenud kellameister, kellel on mitmeaastane kogemus erinevat tüüpi kellade remondis.

Mida ma saan teile pakkuda:

1️⃣ Remont ja hooldus: Omades sügavat teadmist kõigi tüüpide, sealhulgas mehaaniliste, kvarts-, automaatsete ja teiste kellade remondi ja hoolduse alal, teen kõik endast oleneva, et teie kellad käiksid täpselt ja usaldusväärselt. Olgu see siis patarei vahetus, käigu reguleerimine, korpusi poleerimine või osade asendamine, teen kõik selleks, et teie aeg oleks täpne ja usaldusväärne.

2️⃣ Taastamine ja rekonstrueerimine: Kui teil on vanu või kahjustatud kellad, mida soovite taastada nende endisesse hiilgusse, saan teid aidata. Tean, kuidas taaselustada iidseid kellu ja taastada nende endine ilu ja funktsionaalsus.

3️⃣ Konsultatsioonid ja hindamine: Kui teil on küsimusi oma kellade kohta või vajate professionaalset arvamust, olen valmis pakkuma konsultatsiooni ja hindamist. Räägin teile teie kellade seisukorrast, võimalikest probleemidest ja annan soovitusi edasise hoolduse kohta.

4️⃣ Individuaalne lähenemine: Mõistan, et igad kellad on unikaalsed ja vajavad individuaalset lähenemist. Töötan hoolikalt ja tähelepanelikult, et tagada parim tulemus iga kliendi jaoks. Teie kellad on usaldusväärsetes kätes.

Ärge lükake oma väärtuslike kellade hooldust edasi. Võtke minuga ühendust täna, et arutada oma vajadusi ja leppida kokku kohtumine. Taastage ja hoidke ilusat aega professionaalse kellameistri teenustega!

🕒 Aeg on meie kõige väärtuslikum aare. Hoolitseme selle eest armastuse ja tähelepanelikkusega! 🕒

Tööaeg:
E – R 10.00–19.00,
L – P: suletud
Aadress: Raua 23, Tallinn / Raua sauna hoones

  • Kategooria Teenused
  • Lisatud 18.03.2024 09:06

IrinaSol

Kasutaja alates maist 2017

  • Eraisik
  • 11 kuulutust
IS
Jälgi

Vaatamisi: 706

Kuulutuse number: 12166506

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt