• Kodulehtede, weebipoodi, prestashop, opencart, wordpress (foto #1)
  • Kodulehtede, weebipoodi, prestashop, opencart, wordpress (foto #2)

1 / 2

Kuulutus ei ole aktiivne

Kodulehtede, weebipoodi, prestashop, opencart, wordpress

Lehekülgede ja poodide väljatöötamine Prestasop, Joomla, Wordpress, Opencart, Virtuemart, Voocommerce baasil. Töötame PHP, CSS, HTML, Javascript. Hosting, tehniline ülesanne, moodulite valmistamine. Unikaalne disain vastavalt Teie vajadustele. Viime disaini üle Photoshopist. Logotüüpide ja teiste kontentide valmistamine. Makse ja transpordi süsteemide paigaldamisega Eestis ja teistes maades.

Kõrge kvaliteet 

Me ehitame üles lehekülgi populaarsete platformide ja kõige funktisonaalsemate freimworkide alusel.

Kaasaegsed kontentsüsteemid on optimiseeritud nagu lauaarvutitele nii ka mobiilseadetele. On kasutamislihtsuse ja töökiiruse ühendus. Nendel süsteemidel on üles ehitatud: EBAY, IKEA, MTV ja paljud teised leheküljed, poed, valitsusportaalid ja foorumid. 

CEO

Kood on optimiseeritud maksimaalseks koostööks otsingusüsteemidega.

Kaasaegses maailmas kasutavad kõik otsingumootoreid, selliseid nagu  Google, Yandex ja teised. Just seetõttu on nii tähtis, et lehekülg oleks üles ehitatud maksimaalse otsingumootorite kaasamisega ja nende asukoht oleks indekseeritud nimekirja ülemistes positsioonides. Muidugi on selleks vaja optimiseerida ka paljusid lehekülje parameetreid, selliseid nagu unikaalsed tekstid, pealised, lingid ja lehekülje kaarti. 

Toetus

Õpetame tööd leheküljega, toetame, tõlgime sisu. 


Teostame võtmega lehekülgi: väljatöötlusest kuni serverisse paigutamiseni.  Muidugi aitame Teil uuendada sisu ja disaini. Õpetame Teid artikleid lisama ja redakteerima. Aitame ka peale projekti lõpetamist. Samuti teostame tõlkeid eesti, vene ja inglise keelde.  

  • Kategooria Internet, arvutid
  • Lisatud 19.11.2020 21:18

webex.zz.vc

Kasutaja alates jaanuarist 2015

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
P
Jälgi

Vaatamisi: 32

Kuulutuse number: 10494366

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt