• Kohusetundlik tln noormees, 33a otsib pikaajalist tööd. (foto #1)

1 / 1

Kohusetundlik tln noormees, 33a otsib pikaajalist tööd.

Palk määramata

Helista

Kirjuta
Tallinn

Tervist,

natuke endast lähemalt -

elan Tallinnas - mustamäel, olen 33 aastane pealinna noormees, töötanud mitmetel erinevatel erialadel mis on alljärgnevalt ära loetletud järgmiselt -

Ehitusvaldkonnas - peamiselt abitööd , teedeehituses ( on läbitud vastav õpe, olemas vastavad paberid, vastava õppekavaga kool lõpetatud ), kinnisvarahooldus / eripuhastustööd, haljastustööd, torude isoleerimistööd, logistika - laotööd ( PS: puuduvad tõstuki juhi load ).

Raskusi, füüsilist, musta - määrivat tööd ei karda ning pikad päevad / vahetused / ületunnid pole probleemiks.


Eelistatuim tööpakkumine oleks logistika-laotöö valdkonnas , endal kogemust kokku 4 - 5 aastat.

Loetleks ka ära pealmised tööülesanded millega sai kokkupuudutud rohkem või vähem , on järgnevalt ära loetletud -

Saadetiste korrektne pakendamine ja vormistamine , kauba / saadetiste aluste komplekteerimine / kiletamine , saadetiste / kauba komplekteerimine veoringide alusel, kauba vastu võtt ja väljastamine klientidele ja palju muudki mis laotöös ette võib tulla.

Aga olen ikkagi avatud kõikidele pakkumistele ja kui pakutav töö peaks olema just sellinne kus jääb kogemusi paratamatult väheks siis oleks väga hea eelkõige väljaõppega tööpakkumised, palun sellega ka siis arvestada, tööpakkumist tehes.


Iseloomu jooni iseloomustades siis ma ütleks, et olen kohusetundlik, kiire õppe võimega, tugeva tahtejõuga ja eesmärgiga end pidevalt arendada nii teadmitse kui ka kogemuste valdkonnas seda nii töö kui ka eraelu valdkonnas.

Kindlasti mainiks ka ära, et kella ajad on mulle selged nagu seebi vesi ning pean neist ka kinni (ehk teisisõnu , ei ole mul seda probleemi nagu tööpostilt varem lahkumine või tööpostile hilinemine ja või üldse tööpostile kohale jõudmisega ), alkoholiga pole ka suhted päris sina peal seega , alkoholi lembust / muret mul ei ole. Puuduvad kõiksugused allergiad ( nt tolm jms ) ning kõrguse kartust ei esine samuti ja lõpetuseks - päevas 10 000 sammu täis teha või pikki vahetusi seljatada poleks probleemiks. Mis puudutaks ületunde siis need oleks justkui boonuseks.

Loodetavasti siis peatse kohtumiseni,

Kõike paremat soovides.

  • Kategooria Otsin tööd, CV
  • Töökogemus 15a
  • Töögraafik Täistööaeg
  • Haridus Keskeriharidus
  • Sugu Mees
  • Valmisolek töölähetusteks Jah
  • Mujale kolimine Võimatu
  • Vanus 33
  • Lisatud 02.05.2024 04:10

Ligipääs kontaktidele puudub

Kandidaatide kontaktide nägemiseks tasuge ligipääsu eest

Vaatamisi: 1241 (+2 täna)

Kuulutuse number: 11577310

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt