• Kohv Ganodermaga, Korditsepsiga tervise jaoks (foto #1)
  • Kohv Ganodermaga, Korditsepsiga tervise jaoks (foto #2)
  • Kohv Ganodermaga, Korditsepsiga tervise jaoks (foto #3)

1 / 3

Kohv Ganodermaga, Korditsepsiga tervise jaoks

19.50 €

Helista

Kirjuta

Eduard777

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Selle ergutava joogi armastajatele loodi unikaalne preparaat, mis oma kasulike omaduste poolest parem kõikidest analoogidest. Spetsiaalselt kohvimaanidele esitleb kompanii «EDEM FORM BIO» väga kasulikku, nii valget, kui musta kohvi Korditsepsi ja Ganodermiga.

Korditseps – hiina roomikseen - kasvab Edela-Hiinas 3000-5000 meetri kõrgusel. Seen on unikaalne oma eksisteerimisviisi ja oma kasulike omaduste poolest. Korditseps parandab inimese organismi immuunsüsteemi, tugevdab resistentsust erinevate patogeensete bakterite ja muude mikroorganismide vastu, tõstab organismi kohanemisvõimeid. Korditseps omab antioksüdantset aktiivsust ning takistab vananemisprotsesse, tasakaalustab ainevahetusprotsesse, mõjub soodsalt närvi-, endokriin-, hingamis- ja seksuaalsüsteemile.

Teine populaarsematest Hiina seentest - Ganoderma, hiina keeles - Ling (and, kink) zhi (jõud), samuti tuntakse seda nimetusega Reishi.

Ganoderma intensiivsed uuringud viimaste aastakümnete jooksul näitasid, et sellest seenest eraldatud bioloogiliselt aktiivsed ained osutavad immuunstimuleerivat, vähivastast, viirusvastast, antibiootilist, hüpolipideemilist, hüpoglükeemilist, hepatoprojektset, genoprojektset, põletikuvastast, allergiavastast, antioksüdantset mõju, võimelised reguleerima südame-veresoonkonna, hingamis- ja närvisüsteemi tööd.

Ganoderma erineb paljudest muudest raviseentest selle poolest, et sisaldab mitte ainult aktiivseid kasvajavastaseid polüsahhariide, vaid ka niinimetatud terpenoiide, just need tõstavad vastupanu stressile, ehk teisisõnu «taastavad harmooniat».

Ganodrema lütsidumis sisaldub enam kui 100 liiki terpenoiide, millest peamisteks on triterpeenid. Triterpeenid mõjuvad mittespetsiifilisele immuniteedile, muuhulgas komplimentaarsele aktiivsusele. Ganoderma lütsidum sisaldub 10 korda rohkem naturaalset orgaanilist germaaniumi, kui ženšenn. Germaanium aitab esile tuua vähirakud, ajendab makrofaage mähkida vähirakke, samuti stimuleerib interferooni väljatöötlust, parandab immuunsüsteemi funktsiooni ja ohjeldab vähirakkude arengut

"Kohvi" võib kasutada üdltugevdava vahendina, laiendab mõõdukalt veresooni, parandades südame ja kopsude verevarustust, suurendab võimet väsimusele, hapnikunälgusele vastu seista, mõjub soodsalt maksa, kopsude ja neerude tööle, omab pehmet toniseerivat toimet. "KOHVI" koostisesse kuulub Ganoderma (Linch-Zhi) ehk Korditseps, kõrgeima kvaliteediga lahustuv kohvi, taimne sidekude, proteiinid, kaltsium, raud. Valgesse kohvi on lisatud kuiv viinamarjasiirup, suhkur, rõõskkoor ja taimset päritolu õli. Tänu oma omadustele võivad seda

"KOHVI" juua need inimesed, kellele tavakohvi ei sobi.

Must "Kohvi" - 25 pakikest x 2 g;

Valge "Kohvi" - 12 pakikest x 15 g.

Kasutusviis: Panna tassi paki sisu, kallata üle 80-90°C keedetud veega.

Tunnetage energia juurdevoolu, elujõudu, saage reipuslaeng kogu eluks!

Normaal hind on 25 eur

- 32%

Hind Eripakkumine 19.50 eur!

Kui te ostate 2 originaalid, te saadete veel 1 originaal kingitus! (ongi must kohv)

  • Kategooria Toidud ja joogid
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 20.04.2024 15:34

Eduard777

Kasutaja alates märtsist 2009

  • Eraisik
  • 46 kuulutust
E
Jälgi

Vaatamisi: 386 (+1 täna)

Kuulutuse number: 10327234

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt