• Kohvimasin Delonghi ECAM 510.55.M, UUS (foto #1)
  • Kohvimasin Delonghi ECAM 510.55.M, UUS (foto #2)
  • Kohvimasin Delonghi ECAM 510.55.M, UUS (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Kohvimasin Delonghi ECAM 510.55.M, UUS

Klassikalise disaini ja metallist korpusega täisautomaatne kohvimasin De’Longhi “PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M” jahvatab iga tassi jaoks oad värskelt ja valmistab nendest vaid nupuvajutusega kuni 13 erinevat jooki. Kasuta My Menu funktsiooni et luua ja salvestama oma isiklike soovide järgi joogimenüü. Tänu LCD ekraanile, puutetundlikele ikoonidele ja äpiga juhtimisele on selle kohvimasina kasutamine tõeline nauding. Lihtne hooldus võimaldab sul kohvi kiirelt ja lihtsalt nautida.

13 KOHVIJOOKI VAID ÜHE NUPUVAJUTUSEGA

Valmista populaarseid traditsioonilisi jooke nagu espresso, must kohv, cappuccino, latte või latte machiatto, aga naudi ka uusimaid moodsaid retsepte nagu flat white, topelt capuccino või eeltõmbega must kohv. Reguleeri seadistusi igale kohvile oma soovide järgi: muuda kohvi kangust ja kogust (piima ja kohvi kogust). Jookide temperatuuri saad muuta üldmenüüs.

“MY MENU” FUNKTSIOON

Vajutades “My Menu” nupule saad programmeerida kõiki jooke oma maitse järgi (nagu eraldi personaalne menüü). Muuda kohvi kangust ja kogust (nii kohvi kui piima kogust).

ÄPIGA JUHTIMINE

Kohvimasinat saab juhtida De’Longhi “Coffee Link” äpi kaudu. Muuda jooke ja reguleeri ned oma soovide järgi otse äpist. Lisaks leiad sealt nippe ja soovitusi kohvimasina hooldamiseks.

LCD EKRAAN JA PUUTEIKOONID

Selge LCD ekraani ja puuteikoonidega saad oma kohvimasinat väga mugavalt juhtida.

19 BAR’i RÕHK

See kohvimasin kasutab kohvijookide valmistamiseks 19bar rõhku, et valmistatud kohvis oleks veel rohkem aroomi ja täidlust.

AUTOMAATNE PIIMASÜSTEEM “LATTECREMA”

Tänu eraldi piimavalmistussüsteemile on kohvimasin alati valmis ideaalse piimavahu valmistamiseks. Integreeritud piimaanuma lüliti võimaldab sul soovitud piimavahu konsistentsi muuta. “Clean” funktsioon tagab piimasüsteemi puhtuse. Kui piimasüsteem kasutusel ei ole, saab seda piimaga mugavalt külmkapis hoida. Kõiki osi saab nõudepesumasinas pesta.

TERMO-PIIMAANUM

Üks ideaalse piimavahu saladusi on külm piim. Uus toepltseinaga termo-piimaanum hoiab piima kauem külmana.

LIHTNE HOOLDUS

Automaatne katlakivieemaldusprogramm, võimalus kasutada veefiltrit, kohvitilade automaatne loputusprogramm ja eemaldatav keeduplokk, et tagada kohvimasina puhtus ja maksimaalselt maitsev kohv.

  • Kategooria Espresso- ja kohvimasinad
  • Lisatud 29.09.2020 17:04

24alko.ee

Kasutaja alates novembrist 2019

  • Eraisik
  • 2 kuulutust
2A
Jälgi

Vaatamisi: 18

Kuulutuse number: 10395668

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt