• Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #1)
  • Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #2)
  • Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #3)
  • Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #4)
  • Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #5)
  • Komplektid erinevate näonaha probleemidele (foto #6)

1 / 6

Komplektid erinevate näonaha probleemidele

80 €

Sisaldab KM

Osta deposiidi kaudu

  • Tellimuse kättesaamine Smartpost pakiautomaadist
    alates 4€
  • Tellimuse kättesaamine Omniva pakiautomaadist
    alates 4€
  • Tellimuse kättesaamine DPD pakiautomaadist
    alates 4€
  • Kauba kohaletoimetamine kulleriga
    alates 4€
  • Muu kohaletoimetamise viis
    alates 4€
  • Raha tagasi garantii, kui toode teile ei sobi

Deposiidi info kohta

Helista

Kirjuta

KosTik523

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Lahendage oma naha kolm peamist probleemi üheainsa seerumi abil.

Probleemidele kohandatav seerum Artistry Signature Select™ Personalized Serum, millesse on koondatud kolme eri seerumi omadused, ühendab võimsad Nutrilite™ taimsed koostisosad ja kõrgel tasemel Artistry™ nahahooldustehnoloogiad, et keskenduda teie isiklikele nahaprobleemidele ja teie nahka eesmärgipäraselt hooldada.

Looge ise oma nahale kohandatud segu, valides stardikomplekti ja lisades sellele kaks võimendavat toodet. Valige järgmiste toodete hulgast: niisutav, kortsudevastane, pinguldav, vananemislaikude vastane ja sära andev.

See komplekt on teie jaoks parim lahendus, kui teie naha peamine probleem on tuhm jume ja säratu nahk. Alustage sära andva komplektiga ja lisage sellele kuni kaks võimendavat toodet, et seerum tõeliselt isikupärastada ja oma nahale kohandada.

Komplekt sisaldab põhiseerumit ja sära andvat võimendajat

Põhiseerum koosneb 100% viie puhta Nutrilite™ taimse koostisosaga – acerola-kirss, must sõstar, roheline tee, granaatõun ja spinat – infuseeritud vedelikust, et toode oleks võimalikult kontsentreeritud ja sisaldaks suurimal hulgal Nutrilite™ koostisosi, mis iialgi ühes üksikus Artistry™ tootes olnud on. Sära andva võimendaja toetav koostisosa on tähtliilia ekstrakt. Seda Nutrilite™-algupärast ekstrakti saadakse lilledest, mis õitsevad vaid öösiti.

Eemaldades naha pinnalt sinna kogunenud surnud naharakud, võimaldab sära andev võimendaja tervel nahal välja paista

Innovatiivses nahale sära andvas lähenemises kasutatakse uut tehnoloogiat, mis ergutab rakkude loomulikku uuenemist

Toote abil saab tegeleda ka seonduvate nahaprobleemidega, sealhulgas tuhm jume.

Sära andev komplekt annab innovatiivse tehnoloogia ja koostisosade abil nahale uue kirkuse. Koostise tarbeks arendati merebiotehnoloogia põhjal välja sära taastav tehnoloogia Radiance Renewal Technology. See ergutab naharakkude uuenemist ning reguleerib tuhmi nahka ja ebaühtlast jumet põhjustavaid põhitegureid.

Põhiseerum pakub antioksüdatiivset kaitset. Ei sisalda lõhnaaineid. Sobib kõigile nahatüüpidele, sh tundlikule nahale.

Allergiate suhtes testitud. Dermatoloogiliselt testitud. Mitte-komedogeenne.

Värvimuutusi vähendav komplekt

Kui teie jaoks on kõige olulisem tumedate nahaplekkide tuhmistamine, sobib selleks täiuslikult nahaplekkide vastane komplekt. Seerumi isikupärastamiseks ja oma nahale kohandamiseks lisage kuni kaks võimendavat toodet.

Nahaplekkide vastaste toodete komplekti ainulaadne nahaplekkide vastane koostis vähendab tumedate nahaplekkide mõõtmeid, tuhmistab nende värvi ja muudab need vähem nähtavaks ning ühtlustab nahatooni.

Tumedad pigmendilaigud võivad teie nahka oluliselt vanemaks muuta. Kasutage ära meie viimast läbimurret, pigmendilaikude vastases võimendajas sisalduvat pigmendilaikudele suunatud C-vitamiini tehnoloogiat (Spot Targeting Vitamin C Technology).Komplektis sisalduva baasseerumiga kokku segatuna vähendavad need koostisained tumedate laikude suurust ja värvi, vähendades nahasisest pigmenteerumist. Samuti võite baasseerumile lisada kuni 2 lisavõimendajat, et luua personaliseeritud seerum ja tegeleda teiste nahahoolduse probleemidega.

100% naistest märkasid oma nahal pigmendilaikude suuruse vähenemist.
97% naistest märkasid oma nahal laikude raskusastme indeksi (Spot Severity Index) – mis hõlmab laikude suurust, tooni ja värvikontrasti –paranemist.

Kangekaelsed tumedad laigud näivad olevat vähenenud ja naha jume on ühtlasem

Põhiseerum tõhustab võimendava toote nahka tungimise võimet kuni 175%

Kortsudevastane komplekt Artistry Signature Select™

See kortsudevastane komplekt on teie jaoks ideaalne, kui teie peamine nahaprobleem on seotud nahavananemise vastu võitlemisega. Seerumi isikupärastamiseks ja oma nahale kohandamiseks lisage kuni kaks võimendavat toodet.

See võimsa toimega kortsudevastane komplekt vähendab kliiniliselt tõendatult peeneid joonekesi ja isegi sügavamaid kortse

Sisaldab baasseerumit ja kortsudevastast võimendajat.

Põhiseerum koosneb 100% viie puhta Nutrilite™ taimse koostisosaga – acerola-kirss, must sõstar, roheline tee, granaatõun ja spinat – infuseeritud vedelikust, et toode oleks võimalikult kontsentreeritud ja sisaldaks suurimal hulgal Nutrilite™ koostisosi, mis iialgi ühes üksikus Artistry™ tootes olnud on

Tehnoloogia Line Diminishing Technology abil luuakse tõhus kortsudevastane toime, mis annab energiat ning muudab naha siledamaks ja tagab selle terve väljanägemise.

Kortsudevastase komplekti kasutamine parandab peente joonte ja kortsude väljanägemist tänu tehnoloogiale Line Diminishing Technology. Foto-bioreaktori abil luuakse äärmiselt tõhus kortsudevastane vetikapõhine koostisosa, mis tugevdab naha tugivõrgustikku ja annab nahale energiat, et säilitada selle noorem ja tervem väljanägemine

Ainulaadne pakend: pakendamisuuendus– jõuline tehnoloogia Power Infused Technology, mis kaitseb võimendavate toodete koostisi ja tagab koostisosade värskuse hetkeni, mil segate neid põhiseerumiga Base Serum

Põhiseerumpakub antioksüdatiivset kaitset. Sobib kõigile nahatüüpidele, sh tundlikule nahale

Allergiate suhtes testitud. Dermatoloogiliselt testitud

Niisutav komplekt

Kui teie peamine nahaprobleem on naha vähene niisutatus, on just see teile parim lahendus! Alustage niisutava komplektiga ja lisage sellele kuni kaks võimendavat toodet, et seerum isikupärastada ja oma nahale kohandada.

Niisutav komplekt tugevdab naha niiskusbarjääri, mistõttu parandab see naha väljanägemist, muudab selle pehmeks ja siledaks

Komplekt sisaldab põhiseerumit ja niisutavat võimendajat

Artistry Signature Select™ Niisutav komplekt on suurepärane võimalus neile, kes soovivad endale soetada parima seerumi kuivale nahale. Kombineerituna põhiseerumi nahka toitvate koostisosadega tungib niisutav võimendaja veelgi tõhusamalt naha sisse, mille tulemusena on nahk pehmem, siledam ja elastsem. Võite põhiseerumile lisada veel kaks võimendavat toodet, et tegeleda ka teiste nahaprobleemidega tõeliselt isikupärastatud personaalse nahaseerumi abil.
Pinguldav komplekt Artistry Signature Select

Kui teie naha murekoht on prinkuse ja elastsuse taastamine, siis pinguldav komplekt on teie lahendus. Seerumi isikupärastamiseks ja oma nahale kohandamiseks lisage kuni kaks võimendavat toodet.

Esimesed märgid, et teie nahk hakkab kaotama oma nooruslikku prinkust, võivad kutsuda esile meeleheite - kuid abi on olemas pinguldava komplekti näol. See kaheosaline komplekt sisaldab pinguldavat võimendajat, mis baasseerumiga segatuna toidab teie nahka ja parandab selle loomulikku elastsust ja „elujõudu“. Tänu seerumi naha seesmise tugisüsteemi tugevdavale mõjule saate tagasi pöörata lotendava naha pringima jume vastu.

Näojooned paistavad rohkem vormis, trimmis ja selgemad

Otsaesine on silmnähtavalt rohkem pingul

Põhiseerum tõhustab võimendava toote nahka tungimise võimet kuni 175%

  • Kategooria Kosmeetika
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 28.04.2024 02:35

KosTik523

Kasutaja alates juulist 2012

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 10 kuulutust
OK
Jälgi

Vaatamisi: 282 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12104432

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt