• Kraapimisalus CUBE Colour, Smokies (foto #1)

1 / 1

Kraapimisalus CUBE Colour, Smokies

45 €

Paku oma hinda

Helista

Kirjuta

MiuMjau

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Kraapimisalus CUBE Colour Tšehhi tootjalt Ekomazlicek

Kraapimisala sügavus 30cm
Pikkus 25cm
Kõrgus 25 cm

Kraapimisalus CUBE Color on valmistatud esmaklassilisest viiekihilisest lainepapist ning selle esi- ja tagakülged on kaunistatud originaalmotiiviga. Ainult see kvaliteetne papp talub teie lemmikloomade kriimustusi pikka aega. Kui kraabits on oma eesmärgi täitnud, saate selle hõlpsalt paberijäätmetena taaskasutada. Olgem loodusega arvestavad ja käitugem ökoloogiliselt.

See ergonoomiliselt kohandatud kuju ja igast küljest kasutamise võimalusega kassikraapimisseade sobib igat tüüpi kassidele. Saate kraabitsat vastavalt vajadusele pöörata, pikendades selle eluiga! Lisaks toimib see kraabits kassidele nutika peidupaigana.

Kui te näete papist kraapimisalust esimest korda, siis mõtlete kindlasti.. NO mis asi see ometi on, see ei pea ju vastu… Aga eksite! Toode võib sõltuvalt kasside arvust ja kraapimisvajadusest vastu pidada aastaid! See pakub suurt kraapimispinda ning kuna tegemist on kõrgendatud kohaga, meeldib kassidele sageli ka sellel lamada. Esialgu võib kassil minna aega tootega harjumiseks. Kui teie kiisu ei saa aru, millega on tegemist ( hoolimata sellest, millise kraapimisega seotud tootega on tegu), siis võib proovida lasta peale veidi Catnip spreid ning kassiga sellel tootel mängida. See lihtsustab kassi jaoks tunduvalt aru saamist, millega on tegu.

PS: Kraapimispostid ja alused on enamasti mõeldud kasside kraapimisvajaduse rahuldamiseks ning seeläbi nende enesetunde parandamiseks, mitte ainuüksi küünte teritamiseks. Kui kassil on küüned kenasti lõigatud ja maniküür kena, siis peavad kõik seda tüüpi tooted palju kauem vastu.

Kohe olemas!

  • Kategooria Loomatooted
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 15.04.2024 15:40

MiuMjau

Kasutaja alates jaanuarist 2024

  • Firma
  • Andmed on kontrollitud
  • 125 kuulutust
MO
Jälgi

Vaatamisi: 69 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12572389

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt