• Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #1)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #2)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #3)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #4)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #5)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #6)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #7)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #8)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #9)
  • Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9 (foto #10)

1 / 10

Kuulutus ei ole aktiivne

Lääne maakond, Haapsalu linn, Vilkla küla, Kitse tee 9

Pilkupüüdev eramu Haapsalu külje all Vilkla külas, Haapsalu kesklinn vaid 6km! Suur idülliline aed, päiksepaneelid, külalistemaja, suur saunakompleks ning rohkelt ruumi!

TUTVUSTUS
Kui oled oma perele otsimas kodu, mille turvaline suur ja roheline hoov paneks rõõmust rõkkama Sinu lapsed ning mille siselahendus oleks täpselt nii ilus ja detailideni lihvitud, et ärkad igal hommikul naeratusega ja asud oma hommikukohvi nautima hommikupäikese ja kauni aiavaatega terrassile, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!
Haapsalu külje all Vilkla külas on müüki tulnud soliidse välisilmega ühekordne eramu, mille juurde kuulub suur garaaž ja pilkupüüdev ning väga kenasti hoolitsetud, silmailu pakkuvate taimedega kujundatud päikseline sisehoov. Privaatse paiknemisega terrass, suur ja mahukas garaaž, turvaline sisehoov, suur saunakompleks koos välimullivanni ja grillimisalaga, külalistemaja, rohkelt tubasid ja vannitubasid on vaid mõned märksõnad, mis seda unistuste kodu iseloomustavad.
Vabariigi Presidendi auhinna "Eesti Kodu 2018" pälvinud kodu on tõepoolest kujundatud nii südame kui nobedate näppudega just nii imeliseks, et silm puhkab nii maitsekat ja hoolitsetud aiailu nautides kui maja sisekujundust imetledes.

PLANEERING
Planeeringult paiknevad ruumid järgmiselt:
Kodu südameks on suur elutuba koos kauni kamin-ahjuga, millel seisab ihaldusväärne Kauni Kodu tiitel ning kogu elu ongi kujundatud ümber elutoa. Elutoast ühele poole maja tiiba jäävad 3 magamistuba suurusega (14,4 m2; 10,8 m2; 10,8 m2) ning vannituba tualettruum ning teisele poole, vaatega maja taha jääb veel üks magamistuba (14,4 m2). Elutoast pääseb päikselisele terrassile, millest üks osa on klaasitud.
Avatud köök jääb vaatega majaesisele ning värskelt paigaldatud köök on varustatud tippklassi integreeritud tehnikaga (olemas on elektripliit koos sissevolditava uksega, elektripliit ja küpsetusahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmik) ning köögis on piisavalt ruumi ka suurele pere söögilauale ja toolidele.
Köögist suundub uks edasi saunakompleksi koos äsja renoveeritud suure saunaga, kahekohalise dušširuumiga ning sealt tiivast leiate ka tualettruumi, abiköögi koos pesu pesemise võimalusega, tehnilise ruumi koos katlasüsteemiga, pääsu garaaži ja pääsu õue, kus asub mullivann ja grillnurk.
Saunasõpru rõõmustab leiliruumi suurus, kuna sinna mahub julgelt korraga 8 inimest.

Kokku 101m2 suurune terrass on kujundatud tõeliseks suvede unelmaks: terrassil on päike hommikust õhtuni ning vihmaste ja jahedate ilmade tarbeks on üks osa terrassist klaasitud (klaasid on kokku volditavad) ning seega on mõnus elu nautida ka varakevadel või suvel kehvade ilmadega. Terrassilt avaneb vaade unelmate hoovi, kus lilled ja taimed on kokku kujundatud tõeliseks ansambliks, mille vaatamist Sa lihtsalt naudid.

Majaosa on väga mõistliku ja avara planeeringuga ning magamistubade paiknemine eraldi tiivas loob suurema privaatsuse. Lisaks on majas hulgaliselt hoiustamisvõimalusi panipaikade ja garderoobide näol.


SISEVIIMISTLUS
Maja on väga soliidse välisilme ja stiilse siseviimistlusega, mille iga detail on omal kohal. Siseviimistlus on pigem ajatu ning kuninglik: mustrilised tapeedid, laiad liistud ja hoolega valitud kokkusobiv mööbel loovad luksusliku tunde. Ühelipiline täisparkett, keraamilised plaadid köögis ja esikus, puldist juhitavad kardinad on vaid mõned märksõnad, mis elamisele luksuslikku nooti lisavad.
Kogu siseviimistlus on uuendatud mõned aastad tagasi: paigaldati uus parkett elutuppa ja esikusse,paigaldati uus köögimööbel, ehitati uus saun, paigaldati terrassile klaasid ja muudeti üks osa sellest talveaiaks.


TEHNILINE OSA
Maja küttelahendus on loodud äärniselt nutikalt ja olemas on sisuliselt kõik võimalused! Lisaoks on see äärmiselt ökonoomne.
Küttelahenduseks on vesipõrandaküte, mis baseerub maaküttel. Lisaks on olemas keskküttekatel (tahkeküttega), mida saab soovi korral või vajadusel kasutada (kui on näiteks ülikõrged elektrihinnad), et tagada ökonoomsus. Lisaks on elutuppa ja 2 magamistuppa paigaldatud õhksoojuspump, mis suveperioodil on heaks jahutuselemendiks. Võimalik on kütta ka elutoas asuvat kamin-ahju ja luua nii ka hubast meeleolu.
Tubades on võimalik temperatuuri reguleerida termostaatide abil.
Maja katusele on paigaldatud päiksepaneelid, mis on suureks abiks ning seega on enamasti elektritarbimine ja sooja vee tarbimine majaelanikele tasuta.
Vesi ja kanalisatsioon on lokaalne: vesi tuleb 21m sügavusele puuritud puurkaevust ning kanalisatsioon on lahendatud imbväljaku näol.
Elektrivõimsus 3x25A.
Turvalisuse tagamiseks on ümber maja paigaldatud valvekaamerad ning majja signalisatsioon.


HOOVIOSA
Maja on suurepärase paigutusega ilmakaarte suhtes, mis loob ideaalsed tingimused hoovis päikese nautimiseks hommikust õhtuni. Hooviosa (3369m2) on eeskujulikult haljastatud ja hooldatud, sealt leiate suure hoole ja armastusega loodud ilu- ja viljapuuaia.
Lisaks asub hoovis puukuur ja aiamaja, kus on suveperioodil võimalik majutada näiteks külalisi. Majaesine on kaetud tänavakividega.


PIIRKOND
Eramu paikneb rahulikus piirkonnas, Haapsalu kesklinnast 6km kaugusel ning on ümbritsetud rahulike naabritega (ümbruses veel 6 eramut). Lähim bussipeatus asub majast 100m kaugusel ning Haapsalu kesklinna on bussiga täpselt 12 minutit.

Kui hindad linnalähedust, turvalisust ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda ja rohelust- siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!
  • Kategooria Majad
  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 203.0
  • Korruseid majas 1
  • Maja materjal Puu
  • Lisatud 14.07.2023 18:21

Skantonkinnisvara

Kasutaja alates detsembrist 2020

  • Firma
  • 146 kuulutust
A
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 514

Kuulutuse number: 12204164

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt