• LS Vision 4G PTZ päikesepaneeliga kaamera (foto #1)
  • LS Vision 4G PTZ päikesepaneeliga kaamera (foto #2)
  • LS Vision 4G PTZ päikesepaneeliga kaamera (foto #3)

1 / 3

LS Vision 4G PTZ päikesepaneeliga kaamera

179 €

Helista

Kirjuta

smtasku

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Kuressaare, Saaremaa vald, Saaremaa

LS Vision 4G PTZ päikesepaneeliga ja akuga kaamera. Kaamera pilti on võimalik vaadata reaalajas. Liikumised salvestab mälukaardile, kust on neid võimalik telefoni APP-iga vaadata või alla laadida. Soovi korral on võimalik videod ka pilve salvestada (eraldi kuumaksuga).
Kaamerat on võimalik keerata 355° horisontaal- ja 90° vertikaalsuunas. Kogu juhtimine toimub telefoni APP-iga. Kaameral on 100° lainurk objektiiv ja kahepoolne häälside võimalus, saate rääkida kaamera ees oleva inimesega näiteks. Kaameral on öiseks valgustamiseks tavavalgusega ja infrapuna LED-id. Tava- ehk valge valgusega saate öösel värvilised videod, infrapuna valgusega aga mustvalged videod.
Kaamera reageerib infrapuna soojuskiirgusele, seega loomade või inimeste ilmumisel kaamera sektorisse saadab kaamera Teie telefonile kohe teate ja hakkab salvestama. Saate siis kohe reaalajas jälgida, mis toimub või vaatate salvestatud videoid.
Kaameral on võimalik seadistada tööajad nädalapäevade ja kellaaegade kaupa. Liikumisanduril intervallide seadistamise võimalust ei ole. Interneti mahtu kulub ainult siis kui kaamerast otsepilti või salvestusi vaatate.
Kaameral on 10000 mAh sisseehitatud aku, mida saab laadida 5V USB-C laadijaga või kaasas oleva päikesepaneeliga. Soovi korral võin teha ka 5V alaldiga laadimiskaabli 12V välise aku kasutamiseks (+20 €).

Komplektiga kaasas:

4G PTZ kaamera 10000mAh akuga
5W päikesepaneel 3m kaabliga
Kinnitused
128GB microSD mälukaart
Ingliskeelne kasutusjuhend

Kaamera kasutusele võtuks on vaja sisestada SIM kaart ja telefonisse alla laadida Ubox APP, teha kasutajakonto ja kasutajakontole lisada kaamera.

  • Kategooria Jaht
  • Seisukord Uus
  • Lisatud Täna, 08:31

smtasku

Kasutaja alates jaanuarist 2011

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 13 kuulutust
TS
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 195 (+5 täna)

Kuulutuse number: 12290605

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt