• Magcubic kaasaskantav projektor kaasaskantav projektor 4K (foto #1)

1 / 1

Magcubic kaasaskantav projektor kaasaskantav projektor 4K

35 €

Helista

Kirjuta

bobbi3

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Narva

Freestyle projektor: Magcubic HY300 projektoris on Android TV 11.0 OS ja Allwinner H713 nutikas kiip. Varustatud 1 GB + 8 GB ROM-mäluga, saab see voogesitada filme, saateid, reaalajas sporti ja muusikat YouTube'ist ja muudest rakendustest. Saate nautida videolõbu igal ajal ilma täiendavate meediumipleieriteta. Sisseehitatud 3 W x 1 HiFi kõlar.

WiFi 6 ja BT 5.0 videoprojektor: Magcubic HY300 kaasaskantav projektor kasutab uusimat WiFi6 tehnoloogiat, suuremat edastuskiirust ja väiksemat latentsust kui 5G, mõne sekundi sünkroniseeritakse juhtmevabalt, et saada suur ekraan. Täiendavat adapterit pole vaja. Sisseehitatud BT 5.0 kiibiga projektor võimaldab teil igal ajal ühendada ideaalse Bluetooth-kõlari/kõrvaklapid ja salvestada iga detaili heliefekti, et pakkuda teile erinevaid helistseene.

Automaatne trapetsikorrektsioon: HY300 miniprojektoril on käsitsi teravustamise ja automaatse trapetsikorrektsiooni tehnoloogia, sisseehitatud ülitäpne andur, tuvastab liikumise reaalajas ning teravustab kiiremini ja täpsemalt. Pärast projektori käivitamist kasutage käsitsi teravustamist. Automaatne trapetsikorrektsioon võib pilti automaatselt üles ja alla korrigeerida. Kui soovite külgprojektsiooni reguleerida, kasutage kaugjuhtimispulti.

【Multifunktsionaalne nutikas projektor】 Seda mitmekülgset intelligentset miniformaadis teatriprojektorit on lihtne kaasa võtta kõikjale, kuhu lähete: peaaegu 180 kraadi pööratava aluse abil saate oma pildi maast laeni soovitud kohta paigutada. Freestyle annab teile paindlikkuse oma lemmikpiltide vaatamiseks suurel 130-tollisel ekraanil.

4K / 720P FHD kodukinoprojektor: algeraldusvõimega 1280 x 720, kõrge dünaamilise kontrastsusega 10 000:1 ja toetab täis-HD 4k videoid. 50% suumifunktsioon ja madalam müratase 25 dB juures tagavad muljetavaldava helikeskkonna. 720P projektor

  • Kategooria Projektorid
  • Seisukord Kasutatud
  • Lisatud 23.06.2024 14:50

bobbi3

Kasutaja alates detsembrist 2011

  • Eraisik
  • Kasutaja on tuvastatud
  • 5 kuulutust
P
Jälgi

Sarnased kuulutused

Vaatamisi: 158 (+1 täna)

Kuulutuse number: 12786562

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt