• Magnet Redmag F120 (foto #1)
  • Magnet Redmag F120 (foto #2)
  • Magnet Redmag F120 (foto #3)

1 / 3

Kuulutus ei ole aktiivne

Magnet Redmag F120

Magnet Redmag F120 - 20.00 EUR

https://www.rimcimci.lv/ru/catalog/50091.html

Sõbrad, sõbrad, biedri, kolleegid, kliendid, tulevased kliendid, meeldib teile hea uudistega. Oleme ilmselt avanud Baltimaade ühe suurema metallidetektori ja otsinguvarustuse pood. Oleme muutunud mitte ainult suuremaks, vaid ka tugevamaks. Ootan teid kõiki külastama Dzirciema tänavat 27a-3. Ma vastan küsimustele metallidetektorite ja metallide avastamise teemal. Teeme võrdluskatseid meie testi saidil. Masterklass minu isiklikult. Seminarid ja koolitused, samuti uudised 2018. Selle aasta uudsus on Redmagi parimad algmargid. Oleme Euroopa ametlik turustaja. Meie valik on suur :)

Kohaletoimetamine Lätis, Leedus ja Eestis.

Rimcimci - see on esimene poe Riias, mis pakub metallidetektorid maailma tuntud ja võita usaldusväärsust seas otsingumootorites üle maailma.
Oma kaupluse metallidetektorite (metallidetektorid) ostmine (üksikasjad, kontaktid), võite olla kindlad toodete kvaliteedi suhtes. Mis tahes tehnilise täiuslikkuse korral on kõik metallidetektor lihtsalt tööriistad ja peate õppima, kuidas seda töödelda. Igal juhul saame anda teile nõu ja nende arvamusi kõige modeley.U Me vastutavat töötajat, kes on alati tähelepanelik kõikide taotluste kliendi ja teile nõu kõikide aspektide kohta internetis oste ja telefoni teel. Me oleme harjunud austama ajal meie klientidele, mis on põhjus, miks alati tellimusi õigeaegselt ja mis kõige tähtsam, alati üksikasjalikke nõuandeid kauba esitamiseks. Korralikele klientidele ja hulgimüüjatele - anname allahindlusi!
Tasuta kohaletoimetamine kogu Lätis!
Kohaletoimetamine Lätis, Leedus ja Eestis.
Kogu tootevalikut leiate siit:

Metalliotsijate pood Rimcimci on ametlik pood valgete toodete Garrett, Fisher, Nokta, Makro, Bounty Hunter ja Teknetiks ainuõigusliku turustaja jaoks. Kõik meie sortimendis olevad tooted on originaalsed. Meie veebipoest kaupa ostes ostate kaupu otse tootjalt. Meie poest leiate kõige populaarsemad metallidetektorite mudelid.


http://www.rimcimci.lv/lv/catalog/34/


Küsimuste kohta, mis käsitlevad teenuse kättesaadavust, kohaletoimetamist, kättetoimetamist, tellimuse staatust ja muid küsimusi, helistage palun:


+371 27033686


- e-post: tnt92@inbox.lv


Detektorite täielikku valikut ja kirjeldust leiate siit:


http://www.rimcimci.lv/lv/catalog/34/

  • Kategooria Gadget'id ja aksessuaarid
  • Lisatud 06.07.2020 16:56

Rimcimci

Kasutaja alates veebruarist 2018

  • Eraisik
  • 7 kuulutust
NT
Jälgi

Vaatamisi: 73

Kuulutuse number: 10113749

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt