• Massaaž jalavann Wellneo Foot SPA 2-in-1 (foto #1)
  • Massaaž jalavann Wellneo Foot SPA 2-in-1 (foto #2)
  • Massaaž jalavann Wellneo Foot SPA 2-in-1 (foto #3)
  • Massaaž jalavann Wellneo Foot SPA 2-in-1 (foto #4)

1 / 4

Massaaž jalavann Wellneo Foot SPA 2-in-1

90 €

Sisaldab KM

Kirjuta
Narva

Jalgade leotamise tervendav jõud
Jalgade kuumaveevannis leotamine mitte ainult ei lõdvesta, vaid ka rahustab keha. Kui jalad on kuumas vees, siseneb kaugemates kehaosades seisma jäänud veri säärte ja jalgade laienenud veresoontesse, parandades vereringet. Muuhulgas võib jalgade vannis leotamine aidata järgmiste probleemide korral:

reumaatilised valud,
"Raskustunne" ja väsimus jalgades
suurenenud higistamine, rinnus ja vaagnavalu
külmunud jalad ja isegi nohu või köha


Soe jalavann leevendab väsimust
Wellneo 2 in 1 spaamassaažiseade võimaldab hõlpsasti kasutatava suure ekraanipaneeli abil valida temperatuure vahemikus 35°C kuni 48°C – ja temperatuur püsib muutumatuna kuni ravi lõpuni. 10–60-minutilise taimeri funktsiooniga saate reguleerida oma spaahoolduse pikkust vastavalt oma eelistustele. Võite lisada ka eeterlikku õli aroomiteraapia jaoks ning seejärel lihtsalt lõõgastuda ja nautida jumalikku massaaži.


Tehke oma jalgadele lõõgastav massaaž
Wellneo Foot Spa massager on hästi disainitud seade, mis ühendab endas akupressuuri, shiatsu, soojuse ja vesiravi parimad omadused. Masseerija on disainitud selliselt, et soe dušš masseerib õrnalt jalgade ülaosa, samal ajal kui massaažirullid rahustavad jalataldu ja annavad elustava massaaži. See hämmastav kombinatsioon parandab kognitiivset funktsiooni, aitab suurendada loovust, parandab und ja üldist meeleolu.


Wellneo 2in1 Foot Spa massaaži kambris on kahte tüüpi massaažirullid, millest igaüks on suunatud jala erinevale osale, kusjuures rullid liiguvad eri suundades, nii et saate massaaži reguleerida lihtsalt jalgu liigutades. See on piisavalt suur masseerija, mis mahutab 35 cm pikkused jalad, hooldus katab ka pahkluud. Kui olete lõpetanud, tühjendage kogu vesi läbi põhjas oleva väikese toru.

  • Kategooria Varustus ja tarbed
  • Seisukord Uus
  • Lisatud 17.06.2024 21:42

Broshka

Kasutaja alates juunist 2009

  • Eraisik
  • 1 kuulutus
AL
Jälgi

Vaatamisi: 48 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12826787

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt