Kuulutus ei ole aktiivne

Massaaz

Klassikalise massaaži metoodika lähtub inimese anatoomiast ja füsioloogiast. Siin kasutatakse erinevaid võtteid nagu hõõrumine, silumine, pigistamine, raputamine, löökvõtted jne. Igal võttel on kindel mõju ja kasutusotstarve. Muuhulgas on ka valu leevendamiseks erinevaid võtteid. Siinkohal tuleks arvestada, mis on valu allikas e mis on valu tekitajaks.

Klassikaline massaaž tegeleb põhiosas lihaste lõõgastamisega ja seda teostatakse manuaalselt e käte abil tervele kehale või mingile piirkonnale. Massaaž toimib lihastele, lisaks ka nahale, naha aluskudedele, närvidele, veresoontele. Otsese mehaanilise toime kõrval mõjutab massaaž organismi ka reflektoorselt - nahas leiduvate närviretseptorite kaudu liigub info kesknärvisüsteemi, mis on terve keha kontrollikeskuseks. See omakorda käivitab vastavad protsessid.  Näiteks massaaži stressivastane toime seisneb heaolutunde avaldumises, mille põhjustajateks on mehaanilise kontakti toimel organismi enda poolt sünteesitud mõnuained endorfiinid.

Klassikaline massaaž on kõige laialdasemalt levinud massaažiliik, mida nimetatakse ka rootsi massaažiks, kuna rootslane Peter Ling selle 19.saj algul välja arendas. Tema uskus, et hea tervise alustalaks on tõhus vereringe ja elastsed lihased.

Massaaži mõju

- kiirendab ainevahetust ja aktiveerib lümfiringet 
- puhastab organismi jääkainetest 
- parandab vereringet ja kudede toitainetega varustamist
- leevendab nii vaimset kui füüsilist pinget e stressi (endorfiinide vabanemine)
- lõdvestab valulikke ja pinges lihaseid, kõõluseid; vabastab liigeseid
- rahustab valupunkte
- trimmib nahka.

Tallinn Paldiski mnt 14

10.00-20.00 53561122

  • Kategooria Massaaž
  • Lisatud 13.05.2020 09:40

Massaazisalong

Kasutaja alates oktoobrist 2019

  • Eraisik
  • 0 kuulutust
LH
Jälgi

Vaatamisi: 503

Kuulutuse number: 9933079

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt