• Mitmekülgne puhastus (foto #1)

1 / 1

Mitmekülgne puhastus

Hind määramata

Helista

Kirjuta

judajev.cleaning

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Meie ettevõte, Judajev Cleaning, on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja mitmekülgsete puhastusteenuste pakkumisele. Oleme pühendunud erinevat tüüpi ruumide, sealhulgas eluruumide, büroode ja spetsialiseeritud vajaduste korralikule puhastamisele.

Meie eesmärk on pakkuda professionaalseid ja usaldusväärseid puhastusteenuseid, mis vastavad täielikult meie klientide ootustele. Hõlmates kõiki puhastamisega seotud valdkondi, tagame, et meie teenused vastavad kõrgeimatele standarditele.

Oleme pühendunud mitte ainult puhastamisele, vaid ka klientide vajaduste mõistmisele ja nende ootuste ületamisele. See võimaldab meil kohandada meie teenuseid vastavalt konkreetsetele nõudmistele, tagades samal ajal puhtad ja mugavad ruumid kõigile meie klientidele.

Tuleme toime nii igapäevaste koristusteenustega kui ka eriotstarbeliste vajadustega. Meie meeskond on professionaalne ja pühendunud, tagades, et iga kliendi kogemus oleks positiivne ja rahuldust pakkuv.

Kui soovite saada täpsemat teavet meie teenuste või hindade kohta või kui oleksite huvitatud koostööst, siis oleme avatud aruteludeks. Oleme valmis looma puhtust ja mugavust teie ruumides.

Täname teid tähelepanu eest ning ootame võimalust luua koostöö, mis vastab teie vajadustele.

  • Kategooria Puhastusteenused
  • Lisatud 25.04.2024 20:56

judajev.cleaning

Kasutaja alates veebruarist 2024

  • Eraisik
  • 2 kuulutust
JC
Jälgi

Vaatamisi: 75 (+2 täna)

Kuulutuse number: 12605847

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt