• Must tee Ganodermaga -44% (foto #1)
  • Must tee Ganodermaga -44% (foto #2)
  • Must tee Ganodermaga -44% (foto #3)

1 / 3

Must tee Ganodermaga -44%

14 €

Helista

Kirjuta

Eduard777

Öelge, et leidsite kuulutuse okidoki lehelt.

Tallinn

Ganoderma (lucidium) — hiina imperaatorseen. Ganoderma seene unikaalsed omadused inimese tervisele tõstsid selle esikohale hiina imperaatori Shen nuna "Suurepäraste" taimede nimekirjas. Isegi täna ei ole välja selgitatud kõik juhtumid, mil ganoderma viib tervenemisele - ja kõik sellepärast, et toote hind, millesse kuulub ganoderma, on üsna kõrge ning ganoderma levik Euroopas algas suhtelisel hiljuti. Viimastel aastatel kasvab tervenemiste arv järjepidevalt. Loomulikult on kasulikum ja parem kulutada raha looduslikku päritolu unikaalsele tootele, saades seejuures naudingu kõrgkvaliteetsete teeliikide ja muude tervislike jookide kasutamisest, kui kulutada oma raha odavatele, kahtlase kvaliteediga toiduainetele ja vastavalt sellele ka sageli keemilise päritoluga ravimitele, ajades ennast niimoodi pahelisse ringi - haigused - ravimid - haigused.... 

Hiina on üks kohtadest, milles on säilinud teadmised inimese loodusest, iidsest meditsiinist. Iidsel ajal elasid hiinlased harmoonias ümbritseva loodusega, püüdsid hoolikalt säilitada, hoida kõiki selle saladusi. Neid teadmiseid anti edasi põlvest põlve, jõudes nii ka meie päevini. Selle omaduste uurimise tulemusel kanti puuseen ganoderma "Imperaatori aarete" kogumikku. Ganoderma kasutus enam kui 2000 aastat ei ole veel kaugeltki avanud kõiki selle omadusi inimese tervise ülalhoidmisel ja parandamisel.   

 

Must tee Ganodermaga - pehme, küllastunud, rahustav jook kõrgkvaliteetsetest hiina teeliikidest Ganoderma seene lisanditega. Parandab seedimist, normaliseerib soolestiku mikrofloora elutegevust, ergutab, tugevdab närvisüsteemi, eriti kasulik nõrgenenud immuunsüsteemi korral, ennetab ateroskleroosi, parandab veresoonte elastsust , äärmiselt vajalik südame-veresoonkonna süsteemile, mõjub soodsalt südametegevusele, südamelihasele, toimib külmetushaiguste profülaktikana, onkohaiguste prüfülaktikaks ja raviks, kasulik allergiailmingute korral, organismi puhastamiseks šlakkidest ja toksiinidest (puhastamisel on võimalikud lühiaegsed tervisehäired, peavalud, nahalööbed organismi vabanemise tõttu mürkidest, kemikaalidest ja toksiinidest). Oluline kvaliteet - tee uuendab ja puhastab verd.

Kasutamine: 1 pakike tõmmata 0,5-1 liitri kuuma (80-85 °C) veega umbes 10-15 minutit. Parem teha seda termoses, juua kuuma või soojana.   

Tee omandab Ganoderma seene värvuse.

Väljalaske vorm: 2 g teepakikesed x 25 tükki 

Hind 25 eur

Soodushind – 14 eur!

2 originaali ostmisel - 1 originaal kingituseks! 

 

Vajadusel saatmine Smartpostiga - 3 eur, Omniva pakiautomaatidega - 3 eur või postkontorite kaudu – 5,23 eur. 

  • Kategooria Toidud ja joogid
  • Lisatud 20.04.2024 15:35

Eduard777

Kasutaja alates märtsist 2009

  • Eraisik
  • 44 kuulutust
E
Jälgi

Vaatamisi: 361 (+2 täna)

Kuulutuse number: 10327299

Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt